Hvordan du udskifter Valve Cover pakning på 1992 Honda

May 23

Hvordan du udskifter Valve Cover pakning på 1992 Honda

Ventildæksel på 1992 Honda er placeret på toppen af motoren på toppen af topstykket. Ventilerne placeret nedenunder er konstant belagt med olie fra motoren, og dækslet til ventilen giver en splash skjold for ventiler, så olien ikke siver. Problemet er at pakning mellem dækslet til ventilen og topstykket kan lække; og hvis den gør det, mister du olie.

Instruktioner

• Pop hætten. Greb i toppen af den yderste venstre tændrør ledning i bunden i hånden og trække tændrør ledningen ud af valve cover pakning ved hjælp af en vride bevægelse. Gentag dette for hvert spark plug wire på dækslet til ventilen, indtil de er alle fjernet.

• Fjerne valve cover udluftningsanordning tube på toppen af ventildæksel ved hjælp af tænger. Derefter unbolt ventildæksel fra toppen af topstykket med en 3/8-inch ratchet og stikket, og Sæt dækslet til ventilen i en ren arbejdsområde.

• Flip ventilen dækker over at afsløre pakning. Træk den ud af dækslet til ventilen i hånden og derefter rydde op pakning opholdsområde med en shop rag. Udskiftning pakning i dækslet til ventilen og geninstallere dækning på topstykket ved hjælp af 3/8-inch ratchet og socket.

• Installere valve cover udluftningsanordning tube på ventildæksel ved hjælp af tænger. Derefter skubbe tændrør ledninger på hver tændrøret indtil de pop på plads.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com