Hvordan du opretter et Snapshot af en rapport i Microsoft Access

April 13

Microsoft Access er et populært databaseprogram. Hvis du vil sende en fil fra en Access-database, og du kender modtageren ikke ejer adgang, kan du stadig sende fil med et snapshot af rapporten. Snapshot af rapporten er en bærbar viewer, som klienten kan bruge til at åbne filen og se dets indhold.

Instruktioner

1 Åbne Access-databasen. Kontroller, at du ønsker at dele alle oplysninger med din klient. Formatere det korrekt og tjek for grammatiske fejl. Gem filen i den korrigerede form.

2 Vælg "Eksporter", når du åbner menuen "Filer". Navnet på den fil, du ønsker at dele. Indtast det i feltet "Filnavn".

3 Ændre fra standard "Microsoft Office Access" i boksen fil. Klik på pilen i højre side af dialogboksen. Fra dropdown menuen, Vælg "Snapshot-Format." Dette gælder SNP-filformat. Også, skal du vælge den placering, hvor du ønsker at gemme filen.

4 Klik på "Export" knappen. Access-databasen er nu en synlig snapshot.

5 Send snapshotfil gennem et MAPI-kompatibelt e-mail-program som Outlook, Eudora eller Thunderbird. Du kan også udgive den til en webside ved hjælp af din foretrukne web-udgiver værktøj.

6 Sende et link på webstedet Microsoft rapport Snapshot til din klient sammen med sin brugsanvisning. Snapshot af rapporten fungerer med alle Windows-operativsystem.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com