Hvordan du udskifter Audiosrv.dll fil

May 22

Computere, der kører Microsoft Windows bruger mange Dynamic Link Library (dll) filer til at køre deres forskellige processer. Disse filer indeholder fælles-sprog instruktioner, som alle PC software og operativsystemet kan læse for at fungere efter hensigten. AudioSrv.dll er en fil, Windows Audio Service bibliotek, og hvis det er slettet eller bliver beskadiget af virus eller malware, kan det påvirke lydudgang af flere programmer. Erstatter filen med en fungerende version kan gendanne Deaktiver daudio output og kan stoppe fejlmeddelelser, der henviser til audiosrv.dll som beskadigede eller mangler.

Instruktioner

1 Start din webbrowser og navigere til en placering, hvor du kan downloade en gratis, fungerende version af audiosrv.dll (Se ressourcer). Websteder, der tilbyder udskiftning .dll-filer gratis er relativt almindelige.

2 Klik på linket for at hente filen. Hvis du får en mulighed for at gemme filen eller åbne den, skal du vælge at gemme det på din harddisk. Tage til efterretning af destinationsmappen til download, og vente på download til slut.

3 Find den downloadede fil. Hvis filen har filtypenavnet .dll, kan du springe resten af dette trin. Hvis filen har filtypenavnet .zip, skal det være unzipped først. Dobbeltklik på filen med filtypenavnet .zip og vente på computerens standard unzipping nytte hen til indlede. Find og klik på en knap, der siger "Unzip", "Udpak" eller "Uddrag." Når du bliver bedt om en placering som at udpakke filen, Vælg din computers skrivebord, og klik på "Åbn". Dette vil lægge audiosrv.dll på skrivebordet.

4 Åbn computerens Windows-systemmappe. For at gøre dette, dobbeltklik på ikonet "Denne Computer", så Dobbeltklik på ikonet "C:" i vinduet "Denne Computer". Dobbeltklik på mappen "Windows". Hvis du bruger Windows 2000 eller NT, dobbeltklik på mappen "WINNT". Endelig, dobbeltklik på systemmappen, som har forskellige navne afhængigt af dit operativsystem. I Windows XP eller Vista 64-bit systemer er det "SysWOW64." I Windows XP, Vista, 2000 og NT for 32-bit systemer, mappen hedder "System32." I Windows 95, 98 og mig, er det "System."

5 Find filen audiosrv.dll, som du har hentet eller udvindes og trække det til systemmappen. Hvis du allerede har en fil af samme navn gemt i denne mappe, kan du se en meddelelse spørger dig, hvis du ønsker at erstatte den eksisterende fil. Hvis dette sker, skal du klikke på "Ja" for at erstatte filen.

6 Genstarte din computer. Selvom .dll fil er i systemmappen nu, genkendes ikke af Windows indtil efter du reboot.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com