Hvordan du ændrer virtuel hukommelse oven på Vista

January 11

Hvordan du ændrer virtuel hukommelse oven på Vista

Windows Vista bruger virtuel hukommelse ved at oprette en fil for at supplere computerens RAM eller tilfældig adgang hukommelse. Filen oprettes på harddisken kaldes en sidefil, og Windows indstiller automatisk størrelsen af sidefilen til 300 megabyte (MB). Rummet var afsat til sidefilen kan forhøjes let af brugeren, men er begrænset til tre gange mængden af RAM på computeren.

Instruktioner

1 Åbne menuen Start og derefter åbne kontrolpanelet. Vælg "System og vedligeholdelse" fra menuen Start, og vælg derefter "System" fra skærmbilledet "System og vedligeholdelse".

2 Klik på "Avanceret System Settings," som er placeret på venstre side af skærmen. Du kan blive bedt om at logge ind på computeren ved hjælp af administratorkontoen, eller du kan blive bedt om at indtaste din adgangskode.

3 Klik på fanen mærket "Avanceret" øverst i vinduet og derefter klikke på "Indstillinger" som er placeret under "Ydeevne."

4 Klik på "Avanceret" i vinduet "Indstillinger" og Find afsnittet "Virtuel hukommelse." Klik på "Rediger" under etiketten "Virtuel hukommelse".

5 Fjern markeringen fra afkrydsningsfeltet "Automatisk lede sidedeler fil nummer nemlig al drev" og derefter klikke på det drev, der indeholder den sidefil, du vil redigere.

6 Klik på "Brugerdefineret størrelse", og Angiv de nye ønskede størrelse af sidefilen i megabyte. Når du er færdig, skal du klikke på "Sæt" til at indstille størrelse og derefter klikke på "OK" for at gemme dine ændringer og lukke vinduet.

Tips & advarsler

  • Hvis størrelsen på sidefilen er faldet, bliver du bedt om at genstarte computeren.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com