Hvor hen til omforme 3 g 2 til MPEG på en Mac

February 26

3G 2 er et filformat, der bruges til videoer, der vises på mobiltelefoner, er på 3G cellular netværk. Mange web-udviklere skal bruge 3 G 2 filformat til at vise videoer på Youtube eller andre video-sharing sites, der har specialiserede sites for mobiltelefoner. Selvom sites som Youtube har specialiseret celle foretage en opringning websteder, viser de de samme videoer på deres standard Internet websted samt. Derfor er det vigtigt at blive købedygtig omforme 3 g 2 filer til Mpeg filer og vice versa.

Instruktioner

1 Hent og Installer en 3 g 2 til MPEG video converter. Se yderligere ressourcer til et link til at downloade en converter.

2 Tilføj 3 g 2 fil du ønsker at konvertere ved at klikke på ikonet "Tilføj Video" i den øverste navigationsbjælke. Du kan konvertere flere videoer på et tidspunkt, så kan du vælge flere 3 g 2 filer.

3 Vælg din output-format. Der vil være flere MPEG formater at vælge imellem. Et af stik vil arbejde, men du skal vælge det format, der passer bedst med din visning valg. For eksempel, er nogle MPEG udgange optimeret til tv, der har set på, mens andre er optimeret til visning på en computer.

4 Klik på "Start" knappen for at starte konverteringsprocessen. Du kan klikke på afkrydsningsfeltet "Vis eksempel" under konverteringen, hvis du ønsker at se, hvad videoen ser ud, som det konvertering.

5 Åbn din MPEG for at sikre, at videoen har med succes konverteret.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com