Hvad er forskellen mellem et netværkskabel og et Ethernet-kabel?

November 4

Hvad er forskellen mellem et netværkskabel og et Ethernet-kabel?

Computer leverandørerne reklamere ofte "Ethernet-kabel" til salg. Men hvad er Ethernet-kabel? Ethernet er navnet på et sæt standarder for networking specifikt relateret til de fysiske elementer af et kabelforbundet netværk og hvordan de håndterer data. Ethernet-kablet er netværkskabel.

Ethernet-navngivning

Ethernet-kablet annonceres i computer butikkerne er faktisk uskærmet Twisted Pair, eller UTP, kabel. Dette er den mest almindelige type kabel, der bruges i netværk. Som næsten alle netværk Følg Ethernet-standarder for kabler, UTP er blevet den mest tæt identificeret kabel til Ethernet, og kaldes derfor Ethernet-kabel. Af en lignende stenografi, stik på et netværkskabel er ofte kaldet Ethernet-stik og netværksstikket på en computer kaldes normalt Ethernet-stik. Ethernet-anbefalinger må ikke kalde nogen af disse stykker udstyr af disse navne.

Ethernet

Ethernet var lavet af Xerox i 1970 ' erne. Det er nu en åben standard forvaltes af Institute for Electrical and Electronics Engineers. En åben standard er én, der frit distribueres. Alle kan få en kopi af en Ethernet standard, fordi det ikke er et design til et stykke udstyr, men en anbefaling for hvordan dette udstyr skal konfigureres for at forbinde med lignende udstyr fremstillet af andre producenter.

802.3

Institute of Electrical og Electronics Engineers eller IEEE, er en New York-baserede standarder kroppen med speciale i standarder for netværk--både kablede og trådløse. IEEE organiserer sin forskning i afdelinger kaldet arbejdsgrupper. Hver arbejdsgruppe har specialiseret sig i at definere standarder for et aspekt af netværk. Hver arbejdsgruppe er tildelt en kode, og alle, at gruppens henstillinger offentliggøres med at kode efterfulgt af et brev at gøre hvert dokumentnavn unik. IEEE arbejdsgruppe for Ethernet har kode 802.3. Ethvert produkt erklærer med 802.3 kan være mærket "Ethernet."

Ethernet-kabler

UTP er den mest kendte Ethernet-kabel. Kabeltype er fremstillet i flere forskellige kvaliteter, med de mest almindelige kategori for netværk kaldet Cat 5. Af familien Cat 5 kategori er Cat 5E det mest populære valg for nye kabel køb. Men ikke alle Ethernetnetværk bruge UTP, der viser, at give UTP navn "ethernetkabel" er en misvisende. Koaksialkabel er også implementeret for Ethernet-netværk. High-specifikationen, high-speed Ethernetnetværk bruge fiberoptiske som det fysiske medie.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com