Hvordan man kan farve en Cabriopresenning

September 2

Hvordan man kan farve en Cabriopresenning

Fordi de fleste toppe på cabriolet biler er lavet af vinyl, over tid de kan begynde at falme og ser nusset, navnlig hvis de er en lysere farve som tan eller beige. Du kan altid udskifte dit top med en ny, men der kan være spild af tid og penge, hvis top er fundamentalt sunde og ikke revet. I stedet, du kan farve top og, i processen, Gendan den til en som-ny betingelse. Du kan også nemt ændre farven på en lettere top til en mørkere farve, der vil skjule snavs og misfarvning.

Instruktioner

• Købe vinyl konvertible øverste farvestof. Forever tilbyder sort en meget god konvertible øverste farvestof kaldet sort Top, der vil farve dit top sort farve (Se ressourcer 1). Der er også virksomheder som PDH, der gør farvestoffer i forskellige farver. (Se ressourcer 2)

• Rense toppen grundigt med mild sæbe og vand. Du kan bruge en renere såsom simpel grønne eller selv opvask flydende. Bruge en detaljering mitt og masser af vand. Slut rengøring job med en blød børste, skrubbe toppen indtil den er helt fri for snavs. Lad den øverste tørre natten over eller i solen for en eftermiddag før du anvender nogen farvestof.

• Maskere ud maling, windows og alt andet nær toppen for at undgå at få ethvert farvestof på dem. Sørg også for du bære gammelt tøj og gummihandsker for at undgå at få farve på din hud.

• Anvende den øverste farvestof efter anvisningerne på pakken. Bruger en ny, blød pensel, start i midten af toppen og flytte udad. Anvende farvestof i én retning og sikre en jævn dækning.

• Anvende mellem to til tre frakker af farvestof at få ensartet dækning. Lad den øverste tørre i mindst 24 timer. Anvende en vejr-proofing produkt som Scotchgard Auto Protector.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com