Problemer med Racing sportsvogn Coil Over Suspension Design

March 17

Problemer med Racing sportsvogn Coil Over Suspension Design

Typiske suspensioner har en støddæmper at tage hovedparten af bump og et spring tilbage hjulet til sin normale position. En spole over stød sætter de to komponenter sammen. Spolen over stød bruges ofte i racing og sportsvogn applikationer. Ud over at være en elegant engineering løsning, har de fleste coil overs andre race-opdrættet funktioner i form af indstillingsmuligheder. Selvom "race-opdrættet," spole chok ikke ideelt, når nytte og enkelhed er vigtigere end ydeevne.

Manglende justeringer

Om spolen over chok har et problem afhænger i vid udstrækning på din ansøgning. Hvis du racing, gøre autocross eller hill klatrer, eller bare køre din bil aggressivt, ønsker du så mange justeringer som muligt. Tilpasninger gør det muligt at "tune suspension." Men ikke alle coil overs vil give dig det kontrolelement, du vil. De kan ikke have en justerbar forår plade, gør det muligt for foråret spændinger eller Kompressionsdæmpning, selvom de fleste har rebound dæmpning justeringer. Hvis du ikke har alle disse justeringer, du kan have en stor suspension, men det vil ikke være alsidig.

Kompleksitet

Omvendt, hvis du har alle justeringerne, du har en masse af variabler. Når du begynder at eksperimentere, tager det ikke mange variabler til at skabe et meget kompliceret puslespil. Hvis du kan angive tre forskellige ting 10 forskellige måder---skal du registrere hvordan de er sat før du ændrer dem, og hvad der sker som følge af ændringer. Tuning din suspension kræver mere end store komponenter; Det kræver ekspertise.

Eksponering for skader

Der er ingen chok boot på spolen over chok. Ikke kun er de mere udsat for snavs, såsom småsten er sparket af andre biler, de er mere tilbøjelige til at pådrage sig skader, fordi de består af blødere legeringer. Spolen over chok er fint manipuleret og bruge let metaller, så en rock, der måske bare chip pulver pelsen af en normal chok kunne alvorligt skade en spole. Men sportsvogne og road racing biler er mindre tilbøjelige til at være drivkræfterne i miljøer med slags snavs.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com