Den bedste linse til actionbilleder

December 30

Den bedste linse til actionbilleder

Handling fotografering indeholder en masse usikkerhed, hastighed og plads til fejl. Kun de bedste action fotografer fange uvurderlige billeder, og halvdelen af der dygtighed kommer i deres valg af udstyr. Det vigtigste stykke udstyr, som kan adskille de bedste action fotografering fra resten er objektivet. Linsen bestemmer hvor hurtigt en fotograf kan reagere på et særligt øjeblik, såvel som afgør billedkvaliteten. Flere faktorer spiller ind i det, der gør en stor indsats linse og vide dem vil hjælpe enhver aspirerende action fotograf i kende hvor at shoppe for en.

Maksimal blænde

Det er vigtigt for din handling linse til at være hurtig. Hurtige objektiver har en maksimal blændeåbning på f2.8 eller bredere. Med hurtigere f-stop som f2.8, iris af linsen åbner bred og giver mulighed for mere lys at komme ind i linsen på én gang. Mere lys i en linse betyder samtidig, at lukkertid på kameraet kan indstilles til at være meget hurtig, tage skarpe billeder af meget korte øjeblikke. Wide åbninger også gøre for mere intens baggrundssløring, som bidrager til at holde beskuerens øjne på dit billede fag og ikke distraherende elementer bag dem. Hurtige objektiver er væsentligt dyrere end prosumer linser, ofte overstiger $2.000, men de gør det langt nemmere for dig at få overlegen actionbilleder.

Brændvidde

Brændvidde er et andet vigtigt element til at overveje, mens du vælger en handling linse. Teleobjektiver er mest almindelige i action fotografering, fordi de tillader fotografer at få nærbilleder af emner fra en afstand. En teleobjektiv har en brændvidde på 100 millimeter eller mere. De kan have faste brændvidder, eller teleskopfunktion fokal intervaller. Før du vælger din teleobjektiv, overveje hvad du vil skyde. Du kan drage fordel af en fast 300 eller 400 millimeter linse; eller du har brug at få nogle bredere vinkler med en linse som en 70-200 mm zoom.

Billed stabilitet

Billed stabilitet er en afgørende egenskab at have på enhver alvorlig handling linse. Billedstabilisering er en linse evne til elektronisk kompensere for små håndbevægelser. Håndbevægelser, forårsage især på zoomobjektiver, Bevægelsessløring. Bevægelsessløring kan ødelægge et billede, men billedstabilisering kan hjælpe. Ved hjælp af billed stabilization med actionbilleder øger skarpheden af dine billeder med tre stoppesteder. For eksempel, et billede, der blev skudt på en lukkertid på 1/100 af et sekund, ser ud som det blev skudt på 1/250 sekund. Sørg for at slå funktionen image stabilisering, når du monterer din linse på et stativ.

Linse anbefalinger

Pentax, Canon, Nikon, og Sony har flere objektiver, der passer til de ovenstående forudsætninger at være stor for handling fotografering. Det anbefales altid til fotografer at købe handling linser fra den samme producent af deres kamera krop, således at autofokus og alle andre funktioner fungerer fuldt ud. Pentaxs bedste action linser er DA Star 200mm F2.8 ED og PENTAX DA Star 50-135mm F2.8 ED. Canons bedste objektiver er EF 70-200mm f / 2.8 L IS II USM og EF 300 mm f / 2.8 L IS USM. Nikons bedste er AF-S NIKKOR 300mm f / 2. 8 g ED VR II og AF-S VR NIKKOR 200 mm f/2 G IF-ED. Sonys top linser omfatter 70-200 mm f/2.8 telezoomobjektiv og 300 mm f2.8 G.

Sigma og Tamron har også passende linser til handling fotografering, der er kompatible med navn mærke kamera, men er langt billigere. Sigma 70-200mm f/2.8 koster $799, i forhold til Nikon's version går for $2,399.95. Tamron 70-300 f4-5.6 linse retails for $449, underbud Nikon 70-300mm $589.95 prisseddel.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com