Hvordan du ændrer filteret Transmission i 1998 Honda Civic

March 19

Hvordan du ændrer filteret Transmission i 1998 Honda Civic

Transmission filter på 1998 Honda Civic er placeret på indersiden af transmissionen. Antallet af bolte sikre afløb plade til bunden af transmissionen varierer og så gøre drejningsmoment specifikationer for hver motortype. Det er magtesløse at ændre transmissionsolie og rense transmission magnet, når du ændrer filteret på dette køretøj. Du kan udskifte filteret på dit hjem med grundlæggende værktøj og ca. 30 minutter.

Instruktioner

• Hæve den højre-front side af Civic ved hjælp af jack og sænke den forreste højre side på en jack holder. Få under Civic og Placer afløb gryden under plade på bunden af transmissionen.

• Fjerne boltene fra omkring kanten af transmission pladen ved hjælp af ratchet sæt. Dræne transmission væske i gryden, afløb. Slå filteret mod uret for at fjerne filteret og derefter trække filteret ud af transmissionen.

• Indsæt det nye filter og drej det med uret, indtil det er sunget. Erstatte plade til bunden af transmission og derefter erstatte bolte til kanten af pladen. Stram bolten i en X-mønster og drejningsmoment specifikation for den specifikke motor på din Civic.

• Hæve ramme fra jack standeren og fjerens jack under Civic. Lavere Civic til jorden.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com