Hvordan man Wire en hus telefonen

November 28

Arbejde i hjemmet kan virke udfordrende til tider, men kan også være meget givende og spare penge i det lange løb. Med dagens hurtigt skiftende marked i elektronik er det svært at holde med, og telefoner er ingen undtagelse. Der er så mange valg med hjem telefoner spænder fra: single line, to line og flere linjer med telefonsvarer og meget mere. Opgraderer din telefon kan også kræve en opgradering i dit hjems ledninger og vide, hvordan man wire en hus telefonen kan komme meget praktisk.

Instruktioner

• Find de NI (Network Interface), som er hvor huset ledninger slutter med ledninger kommer fra gaden. Bor en lille 3/8 tomme hul selv den ydervæg. Hvis murstenshus bruger murværk smule, hvis træ, bruge træ bit.

• Ved hjælp af fisk tape til at fodre ledningen, rute Cat 5-kablet gennem den udvendige hul gennem interview hul hvor jack telefonboks vil blive placeret.

• På NI, fratage beklædningen tilbage på wiren omkring 6 inches for at afsløre den strandede par ledning. Der vil være fire par af wire bestående af blå par, grøn par, brune par og orange par. Vedhæfte den blå par (blå/hvid) til stillingen i NI som markeret. Fold tilbage den ubenyttede ledninger.

• Søger inde i boksen telefon jack du vil bemærke flere kort ledning går til forskellige stifter. Disse er typisk rød/grøn eller sort/gul kombinationer. Grøn er lig med tip en, rød ligemænd ring en. Hvis en anden linje bruges de sorte ligemænd tip to og gul er lig med ring to. Skære wiren i passende længde og fratage tilbage den ydre kappe. Strip ledning til at afsløre den kobbertråd. Vedhæfte den Solid blå ledning til den røde ledning og stramme skruen. Vedhæfte den blå/hvid stribede ledning til den grønne ledning og stramme skruen. Fold tilbage den ubenyttede ledninger.

• Sæt telefonen i en test for klartone. Hvis der er ingen klartone, recheck alle forbindelser på jack og NI og sørg for, at de er stramme. Sørg for der er ingen skæres eller nøgne wire røre hinanden og kortslutning ud. Endelig, du kontrollere på hvert forbindelse wiren er strippet tilbage nok til at gøre en god forbindelse med skruen og stillinger.

• Montere boksen telefon stik til væggen med de medfølgende skruer og skubbe nogen ekstra ledning ind i væggen.

• Caulk ydervæg omkring hullet og ledning til at sikre, ingen regn eller bugs kan indtaste væggen.

Tips & advarsler

  • Sikkerhed er altid No. 1 og altid passe på når man arbejder i nærheden af andre elektriske eller power kabler.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com