Hvordan du slutter en iPhone til WMDC

April 14

Hvordan du slutter en iPhone til WMDC

Apple iPhone brugere har adgang til mange programmer på deres telefon. En vigtig funktion kan du nyde en hel del er i stand til at synkronisere oplysninger mellem din iPhone og computeren. Selvom iTunes virker fint på pc'er, kan du oprette forbindelse til WMDC fordi du ejer en stor musik eller video bibliotek før du køber iPhone og vil forblive med WMDC. Typen af data, kan du overføre fra én enhed til en anden indeholder vigtige oplysninger, så det giver mening at lære hvordan du slutter en iPhone til WMDC (Windows Mobile Device Center) skal have adgang til de filer, du ønsker.

Instruktioner

• Gå til websiden for vinduet Mobile Device Center hen til dataoverføre indeværende programmel (Se ressourcer). Følg vejledningen på skærmen til at installere WMDC på din maskine.

• Vedhæfte din iPhone til din laptop eller desktop hos den USB (Universal Serial Bus)-kabel, der fulgte med din trådløse enhed. Vent til WMDC at starte på egen hånd, når du lægger din iPhone.

• Klik på den grønne knap, der vises i den venstre del af din WMDC program boks. Dette gør det muligt at overføre data såsom billeder, musik og kalender oplysninger til din computer. Gå til indstillinger i WMDC at tilpasse, hvilke data synkroniseres med din iPhone.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com