Solpaneler amorfe vs polykrystallinske

January 21

Produktion forskelle mellem amorf og polykrystallinske solceller skabe forskelle i effektivitet, pris og pålidelighed. Bestemme hvilket panel er for dig, afhænger af budget, ledig plads og niveau af pålidelighed.

Produktion

Polykrystallinske paneler er lavet af mange stykker af sammenhængende silikone celler, hver især har at skære og forbundet til hinanden. Ifølge Online Solar Inc. amorfe paneler har silikone sprøjtes som maling på glas, og er forbundet med "laser mønstre."

Pris

Amorfe solceller er langt billigere end polykrystallinske. Forskellen er i tusindvis af dollars, når du søger på et stort system.

Effektivitet

Efter system eksperter på Online Solar Inc., polykrystallinske paneler er fem til seks procent mere effektiv end amorf og amorfe fylder 50 procent mere plads.

Plads

Hvis du har en stor plads, er amorfe paneler et godt valg, fordi de er billigere. Polykrystallinske paneler bør anvendes, når pladsen er begrænset, eller når du ønsker at minimere panelets visuel effekt.

Pålidelighed

Fordi polykrystallinske paneler er lavet af mange sammenhængende stykker kaldet ingots, har de mere mekaniske stykker, der kan bryde ned. Amorfe paneler er hovedsagelig et stykke med mindre mulighed for fejl.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com