Windows Start op problemer

February 24

Hvis du står over for problemer med at starte din Windows-baseret computer, så er du kommet til det rette sted. Disse problemer kan være alt fra at modtage en fejlmeddelelse under opstart til computeren ikke reagerer på alle. Disse problemer kan skyldes en forkert softwareinstallation eller konfiguration, forkert software eller hardwarefejl.

Du modtager en fejlmeddelelse, når computeren starter

Hvis fejlmeddelelsen blev om en fil eller tjeneste, derefter deaktivere den fil eller tjeneste. At gøre det, gå til "Start" og klik på "Kør". Skriv "msconfig" som filen til "Open". I den "System Configuration Utility" dialogboks, der åbner, klik på fanen "Tjenester" og kigge efter det servicenavnet, der blev vist i fejlmeddelelsen. Fjern markeringen afkrydsningsfeltet for at denne tjeneste til at deaktivere den. Klik på "Anvend", for at gemme ændringerne. På samme måde, at handicappede filer, klik på fanen "Start-up" i dialogen "System Configuration Utility" og uncheck sig.

Forkert un-installation af software-programmer

Hvis du for nylig fjernet et installeret softwareprogram ved manuelt at slette den, kan så nogle af dens konfigurationsfiler stadig på computeren være årsag fejlmeddelelser til at vise i opstartsfasen. For at afinstallere denne software helt, først re-installere, og følg derefter nedenstående trin. Klik på "Start"-menuen og vælg "Kontrolpanel". I Kontrolpanel skal du vælge "Tilføj eller fjern programmer" og vælg softwareprogram til at afinstallere den "installerede programmer" liste. Næste, klik på "Rediger/fjern" indstilling vist sammen med dette programnavn. Klik på "Ja", hvis du bliver spurgt om en bekræftelse at afinstallere.

Computeren holder op med at reagere under start op

Hvis computeren holder op med at reagere under system opstart, derefter starte det i "Fejlsikret tilstand". For at gøre det, skal du trykke på "F8" under start op og vælg fejlsikret tilstand indstillingen og tryk på "Enter". I fejlsikret tilstand har du adgang til kun grundlæggende filer og drivere.

Brug værktøjet Systemgendannelse

Du kan bruge værktøjet"Systemgendannelse" til at returnere computeren til en tidligere arbejdstilstand. Systemgendannelse, gemmer hvis aktiveret, kritiske systemfiler og nogle programfiler som gendannelsespunkter. Disse restore point kan bruges til at vende tilbage i systemet til en tidligere arbejdstilstand. Hvis du vil køre guiden gendannelse, skal du klikke på "Start"-menuen og vælg "Kør". Nu indtaste "E:\WINDOWS\system32\Restore\rstrui.exe" som navnet på filen til "Open". Vælg indstillingen "Gendan min computer til tidligere tidspunkt" i dialogen "Systemgendannelse", der åbner op og klik på "Næste". Vælg en "gendannelsespunkt" Gendan til og klik på "Næste". "Bekræft gendannelse punkt valg" og klik på "Næste" for at fuldføre system restaurering.

Brug værktøjet sidste kendte fungerende konfiguration

Start windows ved hjælp af den "sidste kendte gode konfiguration". For at gøre dette, tryk på "F8" under Windows opstart. Vælg "Sidst kendte gode konfiguration" mulighed, og klik på "OK".


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com