Hvordan du konfigurerer virtuelle hukommelse på Windows XP

December 23

Windows XP bruger en sidefil til at oprette virtuelle hukommelse i operativsystemet. Denne virtuelle hukommelse er lavet i en fil på harddisken og anvendes, når mængden af fysisk hukommelse (RAM) til at systemet bliver lavt. Du kan ændre indstillingerne for den virtuelle hukommelse i Windows XP dig selv til at nappe den baseret på hvordan du vil have computeren til at udføre.

Instruktioner

1 Klik på knappen "Start" og klik på knappen "Run". Type "sysdm.cpl" (uden anførselstegn) i vinduet Kør, og tryk på "Enter"-tasten. Dette åbner vinduet Egenskaber for System.

2 Klik på fanen "Avanceret", klik på "Indstillinger"-knappen, klik på fanen "Avanceret" igen og derefter klikke på knappen "Rediger". Dette åbner vinduet virtuel hukommelse indstillinger.

3 Klik på "C: drevet" og derefter klikke på knappen "Brugerdefineret størrelse". Øge værdier for "Initial size" og "Maksimal størrelse" værdier til at tilføje mere virtuel hukommelse til computeren. Reducere disse værdier for at reducere størrelsen af sidefilen.

4 Klik på knappen "OK", når du har justeret værdierne, og genstart derefter computeren. Dette vil nulstille størrelsen på sidefilen til hvad du har angivet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com