Sådan bruges Smart bedrage

June 11

Sådan bruges Smart bedrage

Smart bedrage er en gratis fragmentering nytte, som selskabet IObit. Opsplitning sker på en harddisk, når filer er skrevet til drevet i usammenhængende klynger. Overdreven opsplitning kan aftage arbejdsindsats fordi de læse hoveder på harddisken er nødt til at hoppe rundt fra sted til sted for at læse en fragmenteret fil. En opsplitning værktøj, såsom Smart bedrage, analyserer din harddisk og rapporterer mængden af opsplitning nuværende, og derefter giver dig tre niveauer af defragmentering.

Instruktioner

1 Dobbeltklik på ikonet smarte Defrag på skrivebordet for at starte programmet. På toppen af vinduet, vil du se alle dine drev eller partitioner. I første omgang kun dit systemdrev eller -partition vil blive kontrolleret. Markér eller Afmarkér alle børsnoterede drev eller partition.

2 Klik på knappen "Analyser". Smart bedrage vil analysere dine drev eller partitioner og præsentere dig med en rapport over antallet af fragmenterede filer og procentdelen af fragmentering. Det vil også gøre en henstilling om, hvilket niveau af defrgmentation du skal bruge. Hvis du ønsker at bruge den anbefalede indstilling, skal du klikke på knappen "Go", og Smart Defrag udfører handlingen. På nederste højre hjørne af vinduet, kan du også vælge mulighed for at "Slukke computeren efter Defragmenter."

3 Åbne en rullemenu, hvor der står "Bedrage kun." Du vil blive præsenteret med to yderligere indstillinger: "Hurtig optimere," som fast organiserer data til fjerne blanktegn plads, eller "Dyb optimere," som giver en mere omfattende organisation af data, men tager længere tid at køre. Hvis du ønsker at køre en af disse indstillinger, skal du klikke på det og klikke på knappen "Start".


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com