Opsætning af en Linksys Router som en trådløs Repeater

May 1

Opsætning af en Linksys Router som en trådløs Repeater

I stedet for at smide væk eller gemme din gamle Linksys router, skal du sætte det op som en switch, også kendt som en repeater. I den forbindelse, du har evnen til at hard-wire syv computere til dit netværk og du at fordoble effektivt størrelsen på dit trådløse netværk. Efter at have foretaget et par ændringer til routerens input/output-basissystem, eller BIOS, indstillinger via den grafiske brugergrænseflade, vil du være oppe og køre med et stærkt netværk.

Instruktioner

1 Master reset Linksys router for at undgå komplikationer af nogen forbi BIOS indstilling ændringer som filtrering, bridging eller service sæt-id eller SSID, broadcasting. For at fuldføre nulstillingen, Tilslut routeren til en strømkilde og placere en nål ind i reset-hullet placeret på bagsiden af routeren. Hold stiften i sted, indtil lys blinker. Ikke alene betyder dette nulstille routeren BIOS, men det også nulstiller bruger interface administration brugernavnet og adgangskoden.

2 Tether router til din computer ved at tilslutte et Ethernet-kabel i LAN-porten på bagsiden af routeren. Tilslut anden enden af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af computeren.

3 Angiv 192.168.1.1 i en Web-browser adresselinjen og tryk på "Enter" på dit tastatur. Når boksen godkendelse popper op, skriv "admin" i boksene Brugernavn og adgangskode og tryk på "Enter" på tastaturet. Standardoplysningerne virker ikke, udelader adgangskoden, og prøv igen. Nogle Linksys routere bruger standard password og nogle gør ikke.

4 Få adgang til siden "Grundlæggende opsætning" og deaktivere dynamic host configuration protocol eller DHCP, server. Dette forhindrer router fra "routing" IP-adresser til udstyr på nettet. Fordi denne opgave er overladt til de vigtigste router på netværket, skal du slå det fra på denne router til at undgå problemer med internetforbindelsen.

5 Ændre den lokale IP-adresse til noget andet end den nuværende adresse, hvis vigtigste routeren på netværket er også en Linksys router, eller hvis den har samme IP-adresse. For eksempel, hvis begge routere er Linksys, ændre IP-adressen fra 192.168.1.1 til 192.168.1.2. Hvert stykke udstyr skal have en entydig IP-adresse til at undgå netværk konflikter.

6 Klik på "Trådløs" og ændre SSID, så det stemmer overens med netværkets navn på din vigtigste router. Derfor, hvis du har navngivet netværket SSID på din vigtigste router "eHow regler" ændre SSID på denne router til "eHow regler."

7 Klik på "Wireless Security" og ændre adgangsudtrykket for at matche det adgangsudtryk bruges på de vigtigste routeren. Hvis du ikke sikrer dit netværk, skal du springe dette trin.

8 Klik på "opdateringsindstillinger" til at gemme BIOS ændringer til routeren.

9 Afbryd Ethernet-kabel fra routeren og computeren. Tilslut Ethernet-kablet til LAN port nummer et, der er placeret på bagsiden af den vigtigste router. Slut anden enden til WAN-porten på Linksys du omdannet til en repeater.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com