Sådan foretages fejlfinding af Omlægge Lansing computerhøjttalere

May 22

Over tid, kan du begynde at mærke nedsat lydgengivelse kvalitet fra Altec Lansing computerens højttalere. Der kan være mange årsager til nedsat lydgengivelse kvalitet i computerens højttalere. Bestemmelse af årsagen til problemet er en nem proces. Afhængigt af arten af problemet, kan løsningen være let til moderat easy.

Instruktioner

Påvisning af lydproblemer

• Afsløre den lyd problem kræver en øre for detaljer. Hvis lyden synes at komme fra den ene højttaler og ikke de andre, tjek indstillingerne balance på både din computer volumenkontrol og dine medier spilleren overførelse såsom Real Player, Winamp eller Windows Media Player. Hvis balance-indstillingerne er korrekte på medieafspilleren, skal du sikre, at ledningerne til begge højttalere er tilsluttet. Foretag de nødvendige forbindelse ændringer. Hvis dine højttalere stadig ikke virker ordentligt, gå videre til trin 2.

• Undertiden kan blive sammenfiltrede ledninger, der forbinder fra højttalerne til lydkortet på computeren blandt de ledninger, der anvendes til at tilslutte andre enheder til din computer. Dette kan medføre, at din PC højttalere kan levere dårlig lydkvalitet. Bruge en wire slips til at samle ledningerne til dine højttalere separat fra andre ledninger til at forhindre sammenfiltring.

• Undertiden støv kan ophobe sig både på indersiden og ydersiden af computerens højttalere. Dette kan medføre hvislende eller støj, når du justerer lydstyrken i højttalerne. Brug støv tørrer for at fjerne ydre støv fra computerens højttalere. Brug kontakt renere at fjerne støv fra indersiden af dine højttalere.

• For at rense støv fra indersiden af dine højttalere, først sikre højttaler strømforsyningen er frakoblet. Brug den relevante skruetrækker til at afvikle højttalerne. Spray en lille kontakt renere på kredsløb til at fjerne støv og andre oprustning. Brug en vatpind sprøjtes med kontakt renere inde i hovedtelefonstik af dine højttalere og omkring volume-knappen til at rense hovedtelefon havnen fra støv.

• Tillader kontakten renere til tørt i op til en time før ompakke computerens højttalere. Efter en time, Saml højttalerne. Tilslut dem til din computer. Kontrollere orden af talerne.

Tips & advarsler

  • For at undgå støv oprustning på indersiden og ydersiden computerens højttalere, støv dem mindst en gang om ugen. Også, forsøge at undgå rygning foran computeren, som resten fra cigaretrøg kan kompromis lydkvalitet for dine højttalere.
  • Sørg for at trække dine højttalere, før du begynder at demontere dem at sprøjte kontakten renere.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com