John Deere 3400 manuel Teleskoplæsser specifikationer

April 1

En Teleskoplæsser er en specialiseret frontend læsser traktor med høj-lift, høj-vægt kapacitet. Teleskoplæssere bruges til landbruget, såsom lastning high-clearance lastbiler, som kræver ekstra nå på lastning boom til at deponere materialer på sengen. De kan også monteres med gaffeltruck våben at aktivere løft af tunge paller byrder i industrielle applikationer. På grund af deres forbedrede lift sortiment og vægten af materialer bliver overført, teleskoplæssere er afbalanceret anderledes end standard frontend læssere og har mere kraftfulde hydraulik. Start i 2000, produceret John Deere en række Teleskoplæsser modeller i sin Zwebrucken, Tyskland fabrik. 3400 model var andet i serien. Deere indstillede produktionen af alle teleskoplæssere i 2006.

Motor

John Deere 3400 kom standard med en Turboladet fire-cylinder PowerTech diesel motor, der producerer 100 hestekræfter på en speed arbejdsområde på 1.000 til 2.300 rpm. PowerTech er den samme motor, der bruges i John Deere landbrugstraktorer og har en 4.2-gallon olie kapacitet og en 500-time olieskift interval.

Lift og kapacitet

Bommen på 3400 strækker sig til mere end 23 fødder og har en lift kapacitet på 3,3 tons. Placeret bag bagakslen, fungerer motoren som en modvægt til frem-at nå med tunge byrder på bommen.

Transmission

3400 transmission er en fire-trins synkroniseret manual med særlig hurtig frem-til-reverse Skift der passer til kravene fra hæsblæsende læsning. Fuld tid fire-hjulstræk og road hastigheder op til 22 leveres som standard.

Hydraulik

For at udføre de tunge løft, 3400 Teleskoplæsser kas et hydraulisk system drevet af et konstant flow pumpe, der leverer 28 gallon af væske pr. minut på 3.400 psi. Et joystick på de vigtigste hydraulisk ventil styrer hæve/sænke og fyld/dump funktion. En rocker switch på toppen af joysticket aktiverer extend-trække cylindre.

Styretøj

Med søgemaskine placering til bageste, er akselafstand forkortet, giver mulighed for større manøvredygtighed. Der er tre styretøjets tilstande og en venderadius på 11 fod 7 inches.

Interiør

Operatøren frynsegoder inkluderer en multi justerbar air suspension sæde og en lydisolerede førerhus. Maksimale glas og minimum støtte post forhindringer giver fremragende synlighed.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com