Hvad mikrofilm?

December 1

Hvad mikrofilm?

Et sted i dit hjem have du sandsynligvis en fil fuld af vigtige papirer og billeder. Nogle kan være juridiske dokumenter såsom titler, testamenter eller ægteskab licenser, mens andre kan have affektionsværdi, som arvestykke dokumenter eller fotografier. Nogle af disse dokumenter kunne uerstattelige hvis tabt i en oversvømmelse eller brand, især ældre dokumenter--- men der er en måde at bevare dem.. Ved hjælp af mikrofilm, kan du gemme miniaturized kopier af dit papir ejendele på et sikkert sted, spare plads på samme tid.

Historie

Mikrofilm har eksisteret siden 1839, når Rene Dagron med succes lavet en mikro-fotografi, mens de bor i Frankrig. Ser ingen betydning for form, men holdt Dagron mikrofilm til sig selv som en hobby indtil 1859, når han fik et patent på processen. Det var først i 1920erne, men at mikrofilm blev en populær metode til kopiering og bevare dokumenter. I 1930 ' erne, begyndte "New York Times" mikrofilm og bevare alle spørgsmål, det udskrives.

Funktion

Mikrofilm værker af faldende en standard-størrelse dokument til en så lille det er ulæselig for det blotte øje og kræver forstørrelse. Dagrons første mikrofilm havde et skærmformat på 160:1. Efter 1970 ' erne, hvor en tilstrømning af dokumenter, papirer og bøger overbelastet bibliotekssystemer, blev mikrofilm implementeret for at holde et stort antal dokumenter og papirer på fil mens bevare plads.

Fordele

Mikrofilm er en effektiv måde at lagre flere dokumenter i små rum. Typisk, 98 billeder kan passe på én side af mikrofilm; disse dokumenter er ofte reduceret til 0,25% af deres oprindelige størrelse. Det svarer til en forrente på 95 procent af rummet tidligere besat af disse dokumenter før mikrofilm. Mikrofilm er også en langt mere effektiv metode til konservering---en velholdt mikrofilm dokument kan vare i op til 500 år.

Ulemper

Fotografier reduceret til mikrofilm tendens til at have sløret billeder og et tab af klarhed, når de er forstørret til almindelig størrelse. Reduktion i størrelse forårsaget af mikrofilm kræver også en særlig mikrofilm læseren at se den kondenserede dokument. Fremkomsten af digital kopiering er også forbedret på mikrofilm, skaber endeløse butikker digital hukommelse dokumenter kan gemmes med højere troskab og endnu mindre forbrug af plads.

Overvejelser

Hvis du har billeder eller dokumenter du gerne vil bevare, er mikrofilm en mulighed. Men husk på billederne ikke kan vende tilbage til deres originale form en gang udvidet. Selvom mikrofilm har været medvirkende til at bevare dokumenter og spare plads i fortiden, kan digitale kopier du gemme dine dokumenter i flere steder og i højere kvalitet---alle for meget lavere omkostninger end mikrofilm.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com