Sådan Fix Microsoft fejl gratis

February 19

Microsoft har lavet softwareprodukter, der i vid udstrækning kører computerindustrien. Microsoft Windows-operativsystemet løb på omkring 90 procent af verdens computere i slutningen af 2009. Med så mange brugere, har den høje frekvens af indberettede problemer forårsaget selskab til at udvikle effektive måder at spore og løse fejl. Mange computerproducenter også tage et medansvar i at hjælpe kunder med hurtigt fix Microsoft fejl. Mens nogle løsninger pådrage sig en pris, er mange spørgsmål løst gratis.

Instruktioner

1 Besøg Microsoft Knowledge Base online. Kompleksiteten af Microsoft-produkter kræver en central portal for dokumentation og fejlfinding, og webstedet Microsoft Support tager fat på fleste af fejl. Brugere kan søge efter en bestemt fejlmeddelelse og hente mulige løsninger. Tjenesten er gratis. Mange gange, kræver lave nemlig en Microsoft fejl en operativsystemopdatering. Disse programmer er nemt downloades via supportcenter og er tilgængelig gratis for registrerede brugere, Microsoft.

2 Undersøge garanti beskyttelse leveres af Microsoft software pakken oplever fejl. Hvis en erstatning for dit program er nødvendigt for at løse fejlen, kan det klares gratis af Microsoft. Garantier til sidst udløber og omfatter ikke alle potentielle problemer.

3 Bekræfte, hvis din computersystem er stadig under garanti af computerproducenten. Mens en faktiske udskiftning af computeren ikke må være nødvendig, omfatter producenten garantier ofte gratis teknisk support for at foretage fejlfinding af Microsoft problemer du oplever. En tekniker vil være i stand til at oprette forbindelse til din PC direkte og interagere med systemet i realtid. De fleste softwareproblemer er rettet let via denne tjeneste.

4 Firefox-brugere kan installere ErrorHelp udvidelse, der tilføjer en verdensomspændende database fejl til denne populære web browser applikation. Programmet gør det muligt for en bruger at indtaste et bestemt Microsoft fejl og søge efter løsninger baseret på tidligere erfaringer af ErrorHelp brugere. Resultaterne kan være hurtig og effektiv svar til nogen Microsoft fejl, og gratis.

Tips & advarsler

  • Aldrig forsøg på at manipulere følsomme systemfiler på en Windows PC, medmindre du har stor erfaring med operativsystemer. Det er muligt at gøre problemet værre ved ustyrede trial and error. Dette omfatter handlinger, der direkte redigerer Windows-registreringsdatabasen.
  • Derudover være forsigtig når du henter annonceres produkter hen til lave problematik gratis. Mens nogle programmer eksisterer for at strømline funktionaliteten af en computer, er mange gratis downloads skadelig software.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com