Hvordan man Wire en hus til satellit-TV

August 28

Så ønsker du at wire dit hus for satellit-tv. Afhængigt af hvor mange tv du har, hvor langt fra hinanden de er og om du bygger et nyt hjem eller tilføje ledninger til en eksisterende, vanskeligheden ved dette kan være alt fra meget let til ekstremt vanskeligt.

Instruktioner

Montering af parabol og Splitter

• Installere parabol ifølge producentens anvisninger. Skålen skal pege i en nogenlunde sydlige retning, afhængigt af hvor du bor, og der skal være nogen træer, bygninger eller noget andet i vejen, så find et passende sted.

• Orientere parabol mod satelitterne. Den nemmeste måde at gøre dette er at tilslutte det direkte til et tv i dit hjem og derefter have en person stå foran den boks Signalmåler (display på TV... henviser til retninger hvor hen til adgang det) mens den anden påpeger fadet. Når du får en signalstyrke på 80 procent eller mere, er der, hvor fadet skal bemærkes. Afløse nede skålen så stramt som muligt.

• Drop ledningerne fra fadet til hvor du ønsker at konfigurere splitteren. Ulempen ved parabol er, i modsætning til kabel, hver af dit fjernsyn skal modtage en direkte foder fra denne splitter, derfor du ønsker at sætte dette i som central en placering uden for dit hus som muligt.

Ledningsnet i hjemmet

• Bestemme, hvor langt der er fra splitteren til hver af de lokationer, hvor du ønsker din satellit-tv. Derefter, for hvert afsnit, tilføje 15 fod slæk ledning, hvis dit mål er slukket, eller kan du flytte fjernsynet en dag.

• Hvis du har købt en bolt af koaksial wire, skal du skære passende længder af wire for hver sektion. Dette er at foretrække, fordi du får en mere brugerdefineret installation, men du skal tilføje enderne på dig selv. Du kan også købe precut stykker af tråd, der kommer med enderne allerede på, men disse er sværere at trænge igennem vægge.

• Køre ledninger til hvor de skal være, boring din væg, hvor det er nødvendigt. Hvis wiren løber på tværs af alle sokler inde i dit hjem, kan du søm det til baseboard med U-negle og en hammer eller en korte pistol.

• Tilslut ledningerne til boksene, forbinde boksene til tv-apparater (henvise til producentens manualer) og nyde.

Tips & advarsler

  • Mens denne artikel forklarer hvordan du selv gør denne opsætning, vil de fleste satellit-selskaber give dig gratis installation for at tilmelde dig i en periode. Dette er meget tilrådeligt.
  • Hvis på ethvert tidspunkt, du har et tv mere end 300 fødder fra parabol, vil du har brug for en indbygget forstærker.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com