Sådan Paint lomme Fender Flares på en lavine

February 25

Maleri et sæt af pocket nødblus for din Chevy Avalanche vil hjælpe kjole op på ydersiden af lastbilen. Pocket nødblus kan farve-matchede til lastbil eller malet en anden farve for at udligne den lastbil kroppen farve. Maleri af nødblus, før de er installeret er bedst, men hvis nødblus er allerede på lastbilen du stadig kan male dem. Du bliver nødt til at gøre nogle maskering så lastbil kroppen ikke får malet. Brug en høj kvalitet urethan maling for bedste resultater og lang levetid.

Instruktioner

• Maskere området omkring din nødblus ved hjælp af malere tape og maskering papir. Dække området godt, så du ikke ender med spray på lastbil kroppen. Hvis din nødblus ikke er på køretøjet, kan du springe dette trin.

• Sand overfladen af flare med 400-grus sandpapir for at fjerne eventuelle mangler og ru overflade for at tillade primer til at overholde. Aftør hele overfladen og området omkring den med en tack klud til at fjerne støv fra slibning processen.

• Anvende en high-bygning primer til flare, sprøjtning det på i tynde, selv frakker. Tillad primer til tørre i 20 til 30 minutter mellem frakker og fortsætte med at tilføje frakker, indtil ingen grundfarven viser gennem primeren.

• Tillad primer til flash eller tørre natten over. Derefter ru overfladen af primer med 400-sandkorn sandpapir, men ikke fjerne materiale. Bare spark op overfladen af primeren. Tør ned nødblus og omkringliggende område med en tack klud til at fjerne støv fra slibning processen.

• Gælde flare, arbejder i tynd men selv lag maling. Dette vil holde malingen fra puddling og kører som du går. Giv det tid til at tørre og fortsætte med at tilføje frakker af maling til nødblus, indtil du opnår den ønskede farve og dækning, som du ønsker på dem. Gøre det muligt malingen til at tørre grundigt og fjern afmaskning materialer fra lastbilen.

Tips & advarsler

  • Vente 30 dage eller deromkring før vask eller voksning af nødblus efter maleri. Dette vil gøre det muligt malingen til at grundigt hærde og helbrede.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com