Alternative frekvenser for Sky TV-kanaler

June 19

Alternative frekvenser for Sky TV-kanaler

Det kan være, at du forsøger at se himlen kanaler fra uden for Det Forenede Kongerige, eller måske en af dine kanaler er simpelthen at få en dårlig modtagelse og du skal indpasses i et nyt signal. Uanset grunden, der er alternative frekvenser til rådighed for Sky TV, som vil øge en dårlig, eller selv tabt, signal.

Kanal 5

For at modtage en stærkere reception for Kanal 5, trykke på knappen "Tjenester" på din himmel fjernbetjening. Tryk på "4" at vælge systemopsætning og derefter "4" igen for at angive skærmbilledet Tilføj kanaler. Brug knappen op pil til at navigere til "Frekvens." Angiv frekvensen "12421" ved hjælp af fjernbetjeningen. Tryk på ned for at lande på indstillingen "Polarisering". Tryk på den højre pileknap, indtil en "H" vises. Farten ned, ved hjælp af fjernbetjeningen, indtil du fremhæve "Finde kanaler," skub "Vælg. Vente at finde de nye kanaler. Gå, indtil du fremhæve "7505", så tryk på den gule knap og et kryds vises ud for nummeret 7505. Tryk "Vælg" og derefter knappen "Sky". For at se denne frekvens du skal først trykke på knappen "Service", efterfulgt af knappen "6" og derefter fremhæve "7505" og derefter tryk "Vælg".

Sky Channel 963

For at modtage et stærkt signal på Sky Channel 963, start ved at trykke på knappen "Tjenester". Tryk "4" for at vælge indstillingen Systemopsætning, efterfulgt af "4." Du er nu på siden Tilføj kanaler. Tryk på knappen op piletasterne til at fremhæve "Frekvens." Indtast "10758" ved hjælp af din fjernbetjening talknapperne. Tryk på ned-knappen og derefter skubbe højre pil, indtil du lander på "V." Angiv "22000" under symbolhastighed, og under FEC, Indtast "5/6." Naviger ned tre indstillinger ved hjælp af din himmel remote til land på "Finde kanaler." Tryk på "Vælg", og systemet vil søge efter kanaler. Vælg den kanal, du ønsker og tryk på den gule knap. Tryk på "Backup" på dit håndsæt, indtil du har forladt tjenester.

Kanal 4

Forbedre signalkvaliteten på kanal 4 ved at trykke "Tjenester" på din himmel remote, efterfulgt af "4" og derefter "4" igen. Brug pileknapperne på dit håndsæt til at flytte til indstillingen "Frekvens". Angiv frekvensen "12480" ved hjælp af tallene på fjernbetjeningen. Gå ned til "Polarisering." Tryk på den højre pileknap, indtil du se bogstavet "V." Indtast "27500" i boksen symbolhastighed og "2/3" i boksen FEC. Naviger nedad til indstillingen "Finde kanaler" og tryk på "Vælg." Når de nye kanaler er indlæst, skal du gå til den kanal, du ønsker og tryk på den gule knap på dit håndsæt til at gemme kanalen. Tryk på "Backup", indtil du har tilbage i menuen tjenester.

BBC Sports Interactive

For at forbedre modtagelsen af BBC Sports Interactive kanal, bruge fjernbetjeningen til at trykke på "Tjenester", derefter "4" og derefter en anden "4." Flytte med dine piletaster og fremhæve "Frekvens." Angiv frekvensen "12441", så tryk på ned-knappen én gang. Tryk på den højre pileknap, indtil en "V" opstår og derefter indtaste "27500" for den symbolhastighed. Tryk på ned, indtil du lander på "Finde kanaler", så tryk på knappen "Vælg". Når det har fundet de nye kanaler, finde den kanal, du ønsker, så skubbe den gule knap, som vil gemme kanalen. Tryk på "Vælg" og derefter "Sky"-knappen for at afslutte.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com