Hvordan man Wire en hus til parabol netværk dobbelt modtagere

August 7

Hvordan man Wire en hus til parabol netværk dobbelt modtagere

Parabol Networks moderselskab, Echostar, fremstiller en dual-tuner modtager. Dette giver mulighed for to fjernsyn i separate værelser til at drive ud den samme modtager, hver med deres egen kanal tuner. Især nyttigt når det kombineres med Parabols DVR service, dual-tuner DVR giver dig mulighed at se et show, mens du optager en anden i et separat rum. Den delte harddisk også giver dig mulighed at optage et program i ét rum og se det i en anden. Kabler for dual-tuner modtager tager nogle pleje og opmærksomhed, men kræver kun et par grundlæggende elementer.

Instruktioner

• Tilslut begge kabler fra satellit-parabol antenne til "Satellit i 1" og "Satellit i 2" Tilslutninger på bagsiden af modtageren. Som et referencepunkt henviser denne artikel til tv i stuen med receiver som "TV1" og til det andet tv, der kører fjernt på værelset uden modtager som "TV2."

• Tilslut et coax kabel fra "TV CH3-4 OUT"-forbindelse til TV1 på bagsiden af modtageren til input-forbindelse på bagsiden af TV1 fjernsyn.

• Tune tv kanal 3 eller kanal 4. Du bør se video på TV1 tv-skærmen.

• Tilslut en anden coax kabel til "CH21-69 ud"-forbindelse til TV2. TV2-forbindelser er i et skyggefuldt område på bagsiden af modtageren mærket "Hjem Distribution."

• Køre kablet fra CH21-69 ud gennem væggen, omkring baseboard eller på loftet, som nødvendigt, at det rum, hvor TV2 er placeret. Tilslut denne ende af kablet direkte til input på TV2.

• Tune TV2 kanal 60. Hvis du ikke får et video signal fra modtageren, prøve kanal 72. Hvis du stadig ikke får video, gå tilbage til TV1, navigere til menuen SYSTEM infoskærmen og kontrollere kanal ud indstilling for TV2 i boksen "J." Afslutte menuskærmene og gå tilbage til TV2. Tune TV2 til det kanalnummer, der er angivet på skærmbilledet SYSTEM INFO.

Tips & advarsler

  • Med dual-tuner modtagere har du to fjernbetjeninger. Fjernbetjeningen mærket med det grønne nummer 1 arbejder med TV1. Det bruger en infrarød (IR) lys signalet til at styre tuner. Der skal derfor en klar line-of-sight fra TV1 remote til modtageren. TV2 fjernbetjeningen, mærket med blå nummer 2 bruger en Ultra højfrekvens (UHF) radiosignal. Dette giver den fjernbetjeningens signal at trænge igennem vægge eller andre forhindringer styre tuner fra et andet rum. Disse forskellige eksterne signaler er nøglen til dual-tuner parabol netværksteknologi.
  • Altid tjekke for levende elektriske ledninger før boring i vægge skal køre kabler.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com