Hvordan man kan anvende et vindue toningssystem Kit

April 3

Med vindue toningssystem, beskytte din bil mod UV-stråler og varme; afskrække tyveri og vedligeholde dine personlige oplysninger under kørslen. Tilføje elegance til din bil samt med tonede ruder og holde andre drivere gætte. Anvende et vindue toningssystem kit og spare dig selv en masse tid, besvær og penge. Få præ-cut toning i et kit med værktøjer og anvende vindue toningssystem i en eftermiddag.

Instruktioner

• Købe et vindue toningssystem kit. Ved, at nogle kommer med værktøjer og nogle gør ikke. Bestil online eller forbi din lokale auto dele butik at købe et kit. Få de værktøjer, du behøver så godt hvis de ikke kommer i kit til at anvende et vindue toningssystem kit.

• Rengøre vinduet du planlægger at tone. Forstå at sæbevand bruges til at anvende et vindue toningssystem kit. Start ved at blande din rengøring løsning, som består af en ¼ tsk baby shampoo pr. 1 kvart destilleret vand. Ryst blandingen godt og spray dit vindue generøst. Tør ned vinduet med køkkenrulle eller en fnugfri klud. Skrabe og fjerne snavs på dit vindue med en chiseler.

• Fjerne vinduets vejr pakning for at anvende et vindue toningssystem kit. Spray løsning rigeligt på den indvendige side af vinduet. Spray også den klistrede side af vinduet farvetone film som du fjerner det fra lineren. Kontroller, at du ruller vinduet ned lidt for at anvende filmen. Begynd tucking film under bunden pakning, ved hjælp af jammer til at hjælpe dig. Juster film med toppen af vinduet lidt rullet ned, konstant tilpasning for at perfekt line det op med vinduet.

• Bruge en våd overflade for mindre friktion til at indstille vindue toningssystem. Anker filmen ved hjælp af kortet svært for at presse det ned i midten, som du begynder at fjerne vandet. Tryk på ud fra centrum og squeegee udad, at fjerne hver boble.

• Erstatte vejr pakning og helbrede vindue toningssystem i tre dage. Holde windows i løbet af denne tid.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com