Hvordan du udskifter en hoved pakning på en ' 93 Toyota lastbil

February 3

Når toppakning mislykkes på en Toyota lastbil, opstår en række forskellige ting. Først, olien vil Bland med kølervæske i både olie pan og kølesystem. Lastbilen vil også blive overophedet meget hurtigt. Du skal erstatte den toppakning hurtigst muligt at undgå yderligere skader på motoren. Proceduren er ikke svært, men det er på tide intensiv, hvilket er grunden til denne type reparation er dyrt på en professionel garageport.

Instruktioner

Fjerne den gamle hoved-pakning

• Afbryd det negative kabel fra batteriet ved hjælp af en skruenøgle til at løsne den terminal møtrik. Åbne aftapningsventilen på radiatoren ved hjælp af en skruenøgle. Afløb motorens kølevæske til et afløb pan. Placere dræn pan utilgængeligt for børn og kæledyr. Fjerne tre møtrikkerne forbinder udstødningsrøret til manifold ved hjælp af en skruenøgle. Fjerne luft renere forsamling og slanger ved at løsne vingemøtrik med fingrene. Løsn spændebånd med en skruetrækker i luften renere.

• Placere et sæt hjul klodser bag baghjulene. Løft forsiden af Toyota ved hjælp af bil-stik. Placer en jack holder under lastbil nær jacking point og hæve den til rammen. Kravle ind under lastbilen og løsne olieaftapningsskruen med en skruenøgle. Dræn olien i et afløb gryde. Fjerne oliefilter og dump olie i gryden, afløb. Placer et nyt oliefilter på motoren. Fjerens jack og sænke lastbilen til jorden.

• Afbryde radiator slangen fra indsugningen ved hjælp af en skruetrækker til at løsne klemmen. Afbryde varmelegeme slanger med en skruetrækker til at løsne spændebånd. Afbryd speeder kablet fra karburatoren ved unhooking det fra håndtaget. Etiket og frakoble ledningerne fra EGR temperatursensor, vand temperatur gauge, kold blanding varmelegeme wire, temperaturføler og brændstof skære magnetventil ved hjælp af en markør og malertape.

• Etiket og afbryde slanger fra trækul beholderen, bremse booster, vigtigste brændstof linje, brændstof returledningen og vakuum skifte ventil ved hjælp af en markør og malertape. Afbryde jorden remmen fra motoren ved hjælp af en skruenøgle. Fjern distributør hætten fra motoren. Match-knappen rotoren i forhold til den distributør kroppen ved hjælp af en markør, og match-mærket distributør i motorblokken.

• Fjerne distributøren fra motoren ved hjælp af en skruenøgle. Label hver af tændrør ledninger ved hjælp af en markør og malertape at bemærke den korrekte placering af hver enkelt. Forstå boot af tændrør ledninger og trække hver enkelt ud. Trække ikke af wiren eller du vil skade dem. Fjerne tændrør ved hjælp af et stik, ratchet og udvidelse. Afbryde servostyring beslag fra topstykket. Fjern dækslet til ventilen fra hovedet ved hjælp af en sokkel og skralde.

• Fjern og kassér valve cover pakning. Drej krumtapakslen på motoren uret ved hjælp af en skruenøgle og bringe den nummer et stempel til top dead center. Dette bliver tydeligt, når timing mærker på krumtapakslen remskive og motorblokken linje op. Forsøg ikke at dreje krumtapakslen mod uret, eller du vil skade de indre motordele. Match mark timing tandhjul til cam kæden ved hjælp af en markør. Fjerne den halvrunde plug fra tandhjulet.

• Fjern cam kædehjul bolten med en skruenøgle. Skub distributør drev gear og spacer fra cam. Forlade kæden på tandhjulet og wire det sted til kæden. Støtte kæden, så det ikke falde ind i motoren. Fjerne bolten fra timing chain coveret ved hjælp af en skruenøgle. Fjern topstykket bolte ved hjælp af en hex socket og ratchet i en X-mønster i flere omgange for at undgå at stresse nogen en del af hovedet.

• Løft topstykke fra motoren. Hvis du bruger en flad kant til at lirke det ud, være forsigtig, at du ikke skader blokken. Send topstykke til den automotive Maskinværksted skal det kontrolleres for vridning, ikke er synlige for øjet. Afløb bundkar igen i tilfælde af kølervæsken kom ind i det, når du fjerner hovedet.

Installer den nye hoved-pakning

• Kontroller toppen af motorblokken er ren. Snavs på motorblokken kan forårsage svigt af ny toppakning. Placer den nye pakning på blok ansigt op som anført på pakningen. Placer topstykket forsigtigt på motorblokken og line det op med dyvler. Installere topstykke bolte løst, så spænd dem i en X-mønster ved hjælp af en momentnøgle i tre omgange. Spænd dem til 58 fod-pund på den endelige pass.

• Installere bolten i timing chain dæksel og spænd den med en skruenøgle. Installere kæde og tandhjul på knastaksel dyvel. Installere distributør gear og cam stak plade over tandhjulet. Stramme knastaksel bolt til 58 fod-pund med Momentnøglen. Anvendelse fugemasse til topstykket hvor halv-cirkel stik går. Installere plug på hovedet. Installere dækslet til ventilen og spænd bolte med en fatning og skralde.

• Placere en ny ventil dækslet pakning på topstykket. Anbring dækslet til ventilen på hovedet og spænd bolte med en fatning og skralde. Installere distributøren og spænd bolte med en skruenøgle. Vær sikker på at line det op med det mærke, du har foretaget ved at fjerne den. Installere knappen rotor og line up mærket du gjort når du fjerner den. Installere distributør cap og Fastgør det med fastenerne.

• Tilslut hver af slanger efter den placering, de kom fra. Installere alle elektriske ledninger efter etiketterne, der viser hvor de kom fra. Tilslut speeder kablet til karburatoren ved at koble det til håndtaget. Tilslut varmelegeme slanger og stram klemmerne med en skruetrækker. Tilslut radiator slange og stramme klemme med en skruetrækker. Tilsluttes manifolden udstødningsrøret og stramme de tre bolte med en skruenøgle.

• Installere luften renere. Tilslut luft renere slanger og stram klemmerne med en skruetrækker. Tilføje frisk kølevæske til motoren gennem radiatoren og reservoir. Fyld krumtaphuset med friske motorolie. Tilslut batterikabel og spænd terminal møtrikken med en skruenøgle. Start motoren, gør det muligt at nå fungerer temperatur og check for utætheder.

Tips & advarsler

  • Motoren bør cool natten over, før du begynder dette projekt.
  • Husk, at kæledyr og dyr er tiltrukket til motorens kølevæske, fordi de finder det at være sød og de vil drikke noget, der er på jorden eller i åbne beholdere. Hvis de drikker en tilstrækkelig mængde, kan det være fatalt for dem.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com