Hvordan at reparere en brændstof hals på en 99 RAM 1500

March 8

1999 Dodge Ram var udstyret med en metal brændstof fyldstof hals og dampe tube forsamling. Metal påfyldningsstudsen strækker sig til en gummi fylderøret, der lægger til side af brændstoftanken. Metal dampe tube løber parallelt med brændstof påfyldningsstudsen, så ruter til toppen af brændstofpumpen. Når påfyldningsstudsen lækager, er det normalt på grund af rust. Komplet udskiftning af halsen anbefales, da reparationer ville kun være en midlertidig løsning. Adgang til toppen af brændstoftanken er nødvendige for at fuldføre denne opgave.

Instruktioner

• Hæve hætte på Ram. Find brændsel tester porten på brændstof jernbane, der har et loft svarende til en tire ventil cap. Fjern hætten fra brændstof tester port. Afslutte en klud omkring spidsen af en lille skruetrækker. Indsæt indpakket slutningen af skruetrækkeren i tester porten og trykkes center pin lidt. Frigive brændstof system trykket i omkring to til fem sekunder. Tillade nogen brændstof, der er udvist for at suge ind i rag. Sted fælles landbrugspolitik tilbage på tester port og fingre spænd hætten.

• Hæve bagenden af Ram, ved hjælp af et stik. Sted jack står under begge ender af den bageste aksel boliger. Lavere lastbil på tribunerne.

• Lå under førerens side af lastbilen, lige bag opdelingen mellem kroppen og førerhuset. Placer din jack under brændstoftanken. Indsæt en planke af træ på toppen af jack. Hæve planke af træ på jack til bunden af brændstoftanken. Tryk ikke opad i bunden af brændstoftanken med jack og træ planke. Fjern brændstofbeholderen rem bolte med skralde og socket. Træk brændstof remmen nedad og ud til den fremad og bagud mod siderne af tanken.

• Lavere tank halvvejs mellem bunden af lastbilen og jorden. Fjern brændstof dampe tube fra toppen af brændstofpumpe, ved hjælp af et ratchet og socket. Skub dig selv i stand til at få adgang til den udvendige side af brændstoftanken. Fjerne gummi brændstof fylderøret med skralde og socket. Adskille gummi brændstof fylderøret fra metal påfyldningsstudsen. Brug en flad skruetrækker til at lirke lidt den rør af metal hvis nødvendigt. Fjerne gummi fylderøret fra gas tank side i hånden.

• Flyt fra under lastbilen og åbne brændstof påfyldningsstudsen dør. Fjerne tre brændstof påfyldningsstudsen monteringsskruer inde fyldstof rum med en skralde og socket. Trække brændstof påfyldningsstudsen og dampe tube opad og twist samling hen til helt ophæve halsen og dampe tube fra lastbilen.

• Installere en ny metal fyldstof hals og damp rør gennem brændstof døren rum. Installerer de tre monteringsbolte på brændstof påfyldningsstudsen, og begynder at threading dem i hånden. Spænd ikke boltene helt, så at du har manøvredygtighed under lastbilen.

• Lå under førerens side af lastbilen og positionere dig adgang til brændstof påfyldningsstudsen hals ende. Installere en ny gummislange og klemme på brændstof påfyldningsstudsen. Stramme klemme LUN med skralde og socket. Installere brændstof gummislange på siden af tanken i hånden. Flytte brændstof dampe tube til toppen af brændstofpumpen i hånden. Skub dig selv over adgang til toppen af brændstoftanken. Installere brændstof dampe tube og stramme klemme LUN med skralde og socket.

• Hæve brændstoftank opad til bunden af lastbilen, men Undlad at trykke op på bunden af tanken. Installere stropper tilbage omkring brændstoftanken, og stramme monteringsbolte til 30 fod-pund med en momentnøgle og socket. Fjerne jack og træplanke under lastbilen. Derefter placere dig selv på området brændstof fyldstof døren for lastbil.

• Stramme brændstof påfyldningsstudsen hals skruer LUN med skralde og socket. Hæve lastbilen ud af jack stande, derefter fjerne står under lastbilen. Lavere lastbilen til jorden.

Tips & advarsler

  • Dette projekt involverer arbejder omkring automotive benzin, som er yderst brandfarlig. Holde dette projekt væk fra åben ild, gnister og statisk elektrisk afgifter. Venligst afstå fra cigaretrygning under dette projekt for din sikkerhed.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com