Hvordan man beregner månedlige betalinger for billån

August 24

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan man beregner månedlige betalinger for billån? Der er mange online regnemaskiner, der kan bruges til nemt hjælpe dig gennem denne proces. For virkelig at forstå hvor tal kommer fra, er det imidlertid vigtigt at arbejde gennem denne beregning en gang på egen hånd. Denne proces giver dig en klarere forståelse af rentebeløbet versus principal du vil betale måned til måned. Det kan også fremhæve vigtigheden af at betale ned din gæld, hellere før end senere - dermed droppe din samlede betalinger. Her er de skridt til at beregne månedlige betalinger for billån, hvis du er interesseret i at lære, hvor tal kommer fra.

Instruktioner

• Indsamle følgende oplysninger for at beregne månedlige betalinger for billån - samlede lånebeløb (A), renten (R), og antallet af månedlige betalinger (N). Du kan køre denne beregning til en eksisterende billån eller til en du tænker på at tage ud. Disse felter er almindeligt tilgængelig fra din lån officer eller online.

• Tage rente (R) og dividere med 12 for at få den månedlige værdi for din bil lån beregning. For eksempel, hvis på auto lån udgjorde 8%, så resultatet fra dette trin vil lige -.0067 (eller.08 /12). Sørg for at huske at konvertere din rente procent til decimal-format, som vist tidligere.

• Multiplicere værdien fra trin 2 med det samlede lånebeløb (A). Hvis du planlægger at tage ud en $15.000 lån, ville resultaterne af beregningen lige 99,99. Denne værdi bruges som tælleren for resten af din beregning af månedlige betalinger til en billån.

• Tage rente (R) og dividere det med 12 igen og derefter tilføje 1. I vores eksempel, vil denne værdi lig med 1.0067. Når du har denne værdi, skal du hæve det til den negative effekt af antallet måneder (N) defineret i trin 1. Hvis du tager en 5 års auto lån, så beregningen ville ligne = (1 + 08 / 12) ^ -60). Endelig tager 1 og trække det fra din tidligere værdi til brug som nævneren. Resultaterne i denne beregning ville lig.329.

• Det sidste trin er at tage værdien fra trin 3 og dividere den med antallet fra trin 4 til at beregne månedlige betalinger for billån. I dette eksempel, vil værdien lige $303.92 (eller 99,99 /.329) som er den samlede hovedstol og renter på køretøjet hver måned i 5 år. Du kan også bruge et regneark software til at punch i disse samme formler at få øjeblikkelige resultater!

Tips & advarsler

  • Leg med tal i formlen ved hjælp af forskellige rentesatser og beloeb for at se hvad månedlig betaling, du har råd til.
  • Vær forsigtig med at tage et lån med skjulte feeds og ekstra gebyrer, når finansiering en bil.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com