Fejlfinding i forbindelse med at miste Gas kilometertal på en Ford Expedition

June 13

Fejlfinding i forbindelse med at miste Gas kilometertal på en Ford Expedition

Et køretøj, der er ordentligt vedligeholdt og er ikke underlagt nogen form for fejl vil altid få optimal brændstof kilometertal. Dog kan undlade at vedligeholde dit køretøj hurtigt føre til et fald i brændstoføkonomi. Ignorerer flere vedligeholdelsesdele kan have en kumulativ virkning. I tilfælde du ignorere noget alt for længe, kan det skade ikke-vedligeholdelsesdele og føre til tabte brændstoføkonomi, samt dyre reparationer. Hvis din brændstof kilometertal er faldende, Følg disse trin for at tjekke før du tager ekspeditionen til en professionel.

Instruktioner

• Brug digital trætte trykmåler til at kontrollere dæk lufttryk. Selv et par pounds lav kan have en negativ virkning på brændstof kilometertal. Din ekspedition dæktryk skal angives til antallet fundet på VIN klistermærket inde dørramme driveren. Aldrig sat dæktrykket til hvad der står på dæk dæksiden; Dette er et maksimalt pres tal, der vedrører en række køretøjer ved hjælp af denne bestemte model dæk. Lavt dæktryk er den hyppigste årsag til faldende brændstoføkonomi.

• Bruge luftkompressor til at angive dæktryk, hvis det er nødvendigt. Recheck det med den digitale gauge at dækkene er indstillet korrekt. Brug ikke en gammel dias stil gauge, da de kan være meget unøjagtige. Du kan købe en digital tire gauge for omkring 10 dollars til den lokale auto dele butik.

• Hæve hood og fjern luftfilter fra boksen air filter ved at frigive de faner, der holder låget på kassen. Hold luftfilter op til en lyskilde, som solen. Hvis du ikke kan se lys igennem filteret, erstatte det straks. Et snavset luftfilter forhindrer motoren i at modtage ordentlig mængden af luft at blande med brændstof og fører til spildt benzin.

• Anmeld din vedligeholdelsesrapporter om din olieskift og har olie forandrede selv om du er forfaldne. Mens beskidt olie ikke er så skadelig for brændstof kilometertal som en sluttet filter eller lavt dæk, forhindrer det motoren fra udfører optimalt.

• Anmeld din vedligeholdelsesrapporter om dit brændstoffilter. Hvis filteret ikke er blevet udskiftet i de sidste 30.000 miles har det erstattet straks. Hvis du fisker i områder med dårlig brændstofkvaliteten, er det bedst at udskifte filteret hver 15.000 miles.

Tips & advarsler

  • Hvis du har kontrolleret og korrigeret alle vedligeholdelse elementer, der er anført ovenfor, har din lokale Ford tekniker udføre en brændstof økonomi test med Ford scanningsværktøj. Han vil derefter kunne foretage fejlfinding af eventuelle problemer med brændstofsystem, der kan være til stede. I de fleste tilfælde tænder check engine linjen, hvis der er en fejl.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com