Hvordan kan jeg overføre Data Via USB?

June 25

Hvordan kan jeg overføre Data Via USB?

USB-porte er en fælles indgang findes på alle nutidige computere. Eksterne harddiske og flash-drev begge gøre brug af USB-teknologi, giver brugerne mulighed for hurtigt backup og overføre data fra én computer til en anden. Overførsel af data via USB-porte og kabler er utrolig let og, afhængigt af mængden af data, der overføres, kan tage alt fra flere sekunder til flere timer.

Instruktioner

Ved hjælp af en Opblussen Drive eller ekstern Skrap Drive oven på en Vinduer Datamaskine

1 Tilslut den eksterne harddisk eller opblussen drive hen til noget af din PC'S USB indgange. Nogle eksterne harddiske skal sluttes til en stikkontakt, før de kan fungere. Andre eksterne harddiske og flash-drev får strøm fra computeren via USB-porten. Hvis det er første gang bruger enheden på pc'en, installeres drivere for at køre enheden, når du tænder for den.

2 Tænd for computeren. Vente på skrivebordet indlæse (log ind hvis du bliver bedt om på skærmbilledet Velkommen).

3 Klik på knappen Start på proceslinjen i Desktop og klik på denne Computer eller Computer (det varierer afhængigt af om du bruger Vista, XP eller Windows 7).

4 Åbn USB-enheden ved at højreklikke på denne Computer eller Computer i menuen og vælge Åbn. Filer kan klikkes på og slæbt til vinduet for at tilføje dem til enheden. Filer kan kopieres fra enheden til din computer ved at klikke på og trække dem til enhver fil på din PC eller til skrivebordet. Slette filer ved at klikke på dem én gang og trykke på Slettetasten.

Ved hjælp af en Opblussen Drive eller ekstern Skrap Drive oven på en Mac

5 Tilslut den eksterne harddisk eller flash-drev til en af computerens USB indgange. Nogle eksterne harddiske skal sluttes til en stikkontakt, før de kan fungere. Andre eksterne harddiske og flash-drev får strøm fra computeren via USB-porten. Hvis dette er første gang, bruger enheden på computeren, installeres drivere for at køre enheden, når du tænder det.

6 Tænd for computeren. Vente på skrivebordet indlæse (log ind hvis du bliver bedt om).

7 Dobbeltklik på ikonet for den eksterne enhed på skrivebordet for at åbne og udforske det. Filer kan klikkes på og slæbt til vinduet for at tilføje dem til enheden. Filer kan kopieres fra enheden til din computer ved at klikke på og trække dem til enhver fil på din Mac eller til skrivebordet. Slette filer ved at klikke på dem og trække dem til papirkurven bin.

Computer til Computer Via USB

8 Forbinde to computere ved hjælp af en bro USB kabel (også kendt som en USB netværk kabel). Disse har en mikrochip i midten af wiren, der tillader computere at kommunikere med hinanden. Hvis du bruger et andet kabel, når du forbinder to computere via deres USB-porte, risikerer du at beskadige begge computere.

9 Magt på både computere og installere den software, der fulgte med den bro USB-kabel. I nogle tilfælde sker dette automatisk, da softwaren er bygget ind i selve kablet. Læs instruktioner inkluderet med kablet til at lære hvordan du installerer den unikke software til dit kabel.

10 Bruge den software som er inkluderet med kablet til at overføre data mellem de to computere. Software varierer fra selskab til selskab, så Læs brugsanvisningen til at opnå bedre forståelse om, hvordan jeres værker. I nogle tilfælde, overførsel af data mellem computere fungerer meget som overførsel af data til og fra en opblussen drive eller ekstern skrap drive.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com