Hvorfor er min forhjulet Squeeking når jeg køre min bil?

December 24

Hvorfor er min forhjulet Squeeking når jeg køre min bil?

Årsagen til en pibende støj i en forreste dæk kan ikke være umiddelbart indlysende, men du kan indsnævre den ned til en eller to mulige årsager med lidt detektivarbejde. Være opmærksom på betingelserne, når du hører knirkende i dæk. En konstant knirkende når bilen er kørt vil have en anden årsag end en intermitterende støj, men en konstant støj er generelt lettere at diagnosticere.

Skrigende på sving

Hvis din bil har en knirke eller squall i én forhjulet når dreje stramme hjørner, som i et parkeringshus, starte den diagnostiske proces med at kontrollere dæktrykket. Underinflated dæk er den ledende årsag til denne type af støj. Se diagrammet i din instruktionsbog til den anbefalede lufttryk for dæk på din bil, så puste dem til denne specifikation. Må ikke antage, at et dæk, der ser godt ud har det korrekte lufttryk.

Konstant højfrekvent hvin

Mange biler er udstyret med et klingende enhed kaldet en slidindikator som en del af de forreste bremseklodser. Når bremseklodsen slidt til et vist punkt, gør slidindikator let kontakt med overfladen af bremse rotoren, forårsager en højfrekvent hvin, når bilen er kørt. Støj forårsaget af en slidindikator vil forsvinde, når bremsepedalen trykkes og bremsen anvendes men vil vende tilbage næsten øjeblikkeligt ved udgivelse af bremsepedalen.

Konstant lav-Tone knirke

Forskydning af den forreste ende kan forårsage en knirkende på grund af forreste dækslid. Generelt denne betingelse er forårsaget af komponent slid eller skader efter slående en svær bule og resulterer i en konstant støj, som vil være lavere i tone end en slidindikator støj. Bilen kan også trække til den ene side eller vandre under kørslen. Indskrivning de forreste dæk for ujævnt slid, er især på kanterne, vigtigt som sådan slid kunne være farligt.

Intermitterende lys knirke

En almindelig årsag til en intermitterende knirke i forreste dæk er en løs wheel cover. Mens du kører, flytter dækslet på hjulet, producerer en knirke, som måske eller måske ikke være ledsaget af en rangle. Generelt, hjul-cover lyde er lys, intermitterende og skingre. Fjern dækslet til hjul og prøvekøre bilen. Hvis støjen er væk, er hjul dække problemet.

Andre årsager

Mange lyde kan forekomme at være tire lyde men ikke. I ældre biler kan et rustent eller bøjet bremse-fladen kontakt ryg overfladen af bremse rotoren og meget gerne en slidindikator, forårsage en højfrekvent hvin. Igen, denne støj opstår kun, når bilen er kørt. I modsætning til en slidindikator støj, vil lyden fortsætte når bremsen anvendes. Sjældent, forårsager en lille sten fanget mellem fladen og rotor meget den samme lyd.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com