Hvad er funktionerne af bil spoilere?

February 14

Hvad er funktionerne af bil spoilere?

En bil spoiler er en vinge formede apparater normalt fashioned til den bageste del af køretøjet over stammen. Spoilere blev første gang brugt på racerbiler til at stabilisere køretøjer ved høje hastigheder. Dag, har bil spoilere en række anvendelser. Nogle spoilere øge træk, andre reducerer det, mens andre er rent bruges til at øge æstetik af et køretøj.

Stigende træk

Spoilere blev oprindeligt brugt til at øge træk ved ekstremt høje hastigheder. Deres tilsigtede anvendelse stammer på racerbiler hvor baghjulene mister trækkraft mens racing. Spoiler virker ved at skabe friktion med luftstrøm bag på køretøjet. Disse type af spoilere er også almindeligt kendt som vinger.

Bremse stabilitet

Ved at øge ned kraft bag på køretøjet kan du øge baghjulet stabilitet og bremse stabilitet. Dette igen har tendens til at anvende mere ekstreme hastigheder, typisk på racerbiler eller ekstremt hurtig sportsvogne, der overstiger 150 miles i timen.

Front spoiler

Bortset fra bageste spoiler har nogle biler front spoiler kaldet luft dæmninger. Ud over at lede airflow, begrænse de også mængden af luftstrømmen nedenunder en bil, lede den væk fra dækkene hvor træk koefficient er mindre.

Interfacekulturens

De fleste OEM spoilere er rent æstetiske funktioner på fabrikken biler på grund af deres lille størrelse og form. De simpelthen har ikke den rigtige højde eller vinkel at skabe nok træk for at tjene deres formål.

Faldende træk

Bortset fra spoilere oprindelige tilsigtede anvendelse, nye fabrik spoilere hævder at mindske træk nok til at forbedre stabiliteten af køretøjet, samt øge gas kilometertal og holde bagruden ren ved at tillade mere luft til at flyde over det.

Eftermarkedet spoilere

På importerede biler er det meget populært at montere en stor eftermarkedet spoiler på køretøjet. Spoiler's vigtigste funktion er at gøre bilen ser modificeret, og ændre udseendet af køretøjet. Selvom store spoilere kan synes latterlige eftermarkedet investeringer, der er beviser for, at større vinger vinklet højere faktisk kan øge træk ved lavere hastigheder forbedre køretøjets stabilitet. Dette sker ved at skabe modstand ved lavere hastigheder

Bremse lys

Nogle spoilere har en indbygget bremse lys, der øger sikkerheden for køretøjet ved at tillade andre biler til bedre ser du bremser. De tilføjer også til æstetikken af køretøjet.

Tunge lastbiler

Tunge lastbiler har ofte en spoiler på deres tag at falde træk mellem førerrummet og traileren, da traileren kan være højere end lastbil førerhuset selv.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com