Hvordan man Wire en hus for satellit

March 21

Hvordan man Wire en hus for satellit

Satellit-tv er et stadig mere populære alternativ til kabel-tv. Ved hjælp af en parabol til at modtage tv-signaler fra en parabolantenne i rummet, tilbyder satellit-tv-udbydere abonnenter hundredvis af kanaler til at se. For at korrekt installere en satellit-tv-system, er det vigtigt at ordentligt wire det; Dette kræver kører den største satellit-feed til en enkelt opdeling enhed, derefter ud til tv-apparater. Hvis erstatter et eksisterende system, kan en stor del af tiden gemt i ledninger ved hjælp af en tone generator og toner tryllestav.

Instruktioner

Ledninger Basics

• Køre wiren fra din parabol til det vigtigste knudepunkt for din satellitsystem. Mange hjem vil have en udvendig eller indvendige åbning i en væg der giver adgang til en rugende område for kabler; men hvis dit hjem ikke indeholder et område, Vælg en let-til-adgang placering, der er også ude af syne, som kablerne kan være grimme.

• Tilslut kablet fra parabol til en splitter.

• Køre kabler fra splitteren til boksene satellit i huset.

Konvertering af ledninger til satellit

• Ændre over kabler allerede kørt igennem huset. Flytte kabler fra splitter knyttet til kablet foder til satellit splitter. Dette vil spare en masse tid på ledningsføring.

• Frakobler et kabel tilsluttet til et tv og tilsluttes en advarselstone generator. En advarselstone generator er en lille boks med en switch, der tillader dig at slå tonen an til og fra, og et coax stik, som kan tilsluttes et TV-kabel. Generatorer kan også indeholde andre forbindelse havne for at skabe toner på tværs af andre kabeltyper; men kun switch og coax stikket er nødvendige for satellit ledninger.

• Angiv tone generatoren til tone.

• Tilbage til navet og fjern kablerne fra kabelopdeler én efter én, og touch kabel til tryllestaven. Hvis ingen støj udsendes, er dette kabel ikke en for rummet bliver testet. Hvis en tone udsendes, du har placeret kablet og skal skifte til satellit splitter. Tuning tryllestaven har en højttaler udsender en tone og en metalspids, som er forbundet til wire i coax-kabel til at generere en tone.

• Gentag trin 4 for alle tv-forbindelser i huset. Dette giver mulighed for boliger med kabel internetadgang til kun fjerne kabelforbindelser til fjernsyn, så internettet stadig virker, eller at skifte de rigtige ledninger, hvis kun nogle af tv-apparater får satellit kasser.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com