Ideer til bil Show Events

December 25

Ideer til bil Show Events

Bilentusiaster er lidenskabelig omkring deres køretøjer, og det viser gennem hårdt arbejde og tid øge dem. Bil Vis begivenheder er en fantastisk måde at fremvise denne passion og arbejde, så offentligheden til at se et udvalg af unikke biler, og værdsætte den tanke og kreativitet i hvert køretøj for at gøre det en fantastisk stykke af maskiner.

Organisere en Parade af biler

Klassiske biler er de mest almindelige komponenter i en bil show. Organisere en parade af klassiske biler ned en større færdselsåre i din by. Mens dette kan kræve en stor grad af planlægning og arbejder med lokale embedsmænd, vil selve arrangementet være intet mindre end imponerende.

Planlægge parade at ende på en stor tom parkeringsplads, hvor forfriskninger, levende musik og en chance for at offentligheden kan se hver bil er tilgængelig. Ifølge webstedet Hot Rods og klassikere tilføjer periodens musik stemning til hændelsen.

Tillade en og en halv, to, parkeringspladser pr. køretøj for at tage højde for de mange fremmødte vandre rundt hver bil. Har bilejere ved hånden til at besvare spørgsmål om gendannelsesprocessen. Du kan endda kunne få parade sponsoreret af en lokal auto club, til at udligne nogle af omkostningerne for hændelsen.

Hold op med et Museum

Nogle byer allerede bil museer, så det ville være det mest naturlige partnerskab. Men så længe rum er stort nok, et museum for videnskab, teknologi eller industri ville arbejde, samt.

Bruge bil show til dobbelt som et museum udstiller, centreret om et tema af biler. Gøre en klassisk biler tema, eller en kommende biler tema.

Da så mange mennesker gå til store anstrengelser for at tilpasse deres køretøjer, kunne udstillingen fokusere på unikke forlystelser, og omfatter interessant maling job, ekstrem opgraderinger og meget mere. Placere biler både inden for og uden for museet og være vært for en kæmpe parti til kick off bil show/udstille.

Velgørenhedsauktion

Drej en gennemsnitlig biludstilling i et velgørenhedsarrangement. Spørg et dusin (eller flere) unikke bilejere at give offentligheden til at betale for en billet til at tage en tur til et vist antal miles.

Især når det kommer til klassiske biler, er mange mennesker nysgerrig efter at vide, hvad det faktisk føles gerne ride rundt i en 1958 Thunderbird eller en 1969 MG. muskelbiler, lokket ud lastbiler og selv high-end luksusbiler ville alle være gode Tilføjelser til denne form for show. Desuden kunne pengene rejst gå til en lokal velgørenhed, at dreje denne gennemsnitlige biludstilling i en goodwill samfund begivenhed.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com