Hvordan du overfører en musik DVD til iPod

January 3

Hvordan du overfører en musik DVD til iPod

Musik dvd'er svarer til musik-cd'er, men de encode musik i DVD-lydelig eller DVD-A-format. Musik dvd'er kan kun afspilles i DVD-afspillere og på computere med DVD-drev og software specifikt designet til at afspille musik dvd'er. overføre musik fra din musik dvd'er på en iPod, så du kan lytte til dine melodier stort set overalt.

Instruktioner

• Indsæt en musik-DVD i computerens DVD-drev, og luk drevbakken.

• Start din DVD ripper softwareapplikation. For eksempel, hvis du har DVD Audio Ripper, klik på Windows "Start" knappen, klik på knappen "Alle programmer", så klik på punktet "DVD Audio Ripper" i Start-menuen. Bemærk: programmet DVD Audio Ripper kan være inde i en sub-menu mærket "ImTOO" i Start-menuen. Hvis du har en anden DVD ripper program installeret, indeholder programnavnet ofte ordene "DVD" og "ripper." De fleste computere omfatter ikke DVD ripper software. Hvis du ikke har en DVD ripper ansøgning, skal du gå til afsnittet Tips for nogle programmer kan du downloade og installere.

• Bruge programmet ripper til at udtrække og konvertere lyd spor på DVD til MP3-filer på din computer. For DVD Audio Ripper, skal du klikke på "Åbn DVD" knappen i programmet. Vælg en eller flere filer i DVD'ENS fillisten. Klik på "Gennemse"-knappen i panelet "Indstilling", Vælg en destinationsmappe på din computer for de konverterede filer, og klik på "OK". Klik på knappen "Start Ripping" i programmets hovedvindue. En statuslinje nederst i vinduet angiver fil udpakningen er fuldført.

• Start programmet iTunes på din computer. Klik på knappen Windows "Start", klik på knappen "Alle programmer", klik på iTunes sub menu løsning, så klik på menupunktet "iTunes". Hvis du ikke har iTunes, installere det fra cd'en pakket med din iPod eller Apples hjemmeside.

• Tilføje nye MP3-filer til iTunes-biblioteket. På Macintosh, skal du klikke på menuen "Filer", så klik på menupunktet "Føj til bibliotek" (ref #3). På Windows, skal du klikke på menupunktet "Føj fil til bibliotek" eller "Tilføj mappe til bibliotek". Vælg de nye MP3-filer fra mappen på din computer, som du har pakket dem.

• Tilslut din iPod til din computer med iPod USB-kabel. iTunes automatisk overfører de nye MP3-filer i biblioteket til iPod: skal du ikke klikke på noget for at starte overførslen. En statusindikator i vinduet iTunes program angiver hvilken fil overføres og hvor mange samlede filer vil blive overført. Processen tager kun et par sekunder pr. fil.

Tips & advarsler

  • Hvis du har brug for en musik DVD ripper software anvendelse, søge på internettet til gratis og kommercielle programmer. Nogle populære programmer er DVD Audio Ripper og gratis DVD MP3 Ripper.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com