Historien om T-Mobile

June 29

Dannet i begyndelsen af 2000 ' erne, cellphone service provider T-Mobile USA, på datoen for dette skrives, har hovedsæde i Bellevue, Washington, og er ejet af Tyskland-baserede Deutsche Telekom AG. Virksomheden er den fjerdestørste trådløse udbyder i USA, bag Verizon, AT & T og Sprint. Det er ved at ændre, selv om. Marts 20, 2011, ATT & kundgøre dens planer om at købe T-Mobile USA for $39 milliarder, en bevægelse, der vil gøre AT & T nation's største mobiludbyder.

Begyndelser

Deutsche Telekom AG købt VoiceStream Wireless i 2002, danner T-Ambulant USA. Snart efter, tilbydes virksomheden dækning i Nevada og Californien. Senere samme år, blev T-Mobile den første trådløse udbyder at tilbyde BlackBerry smartphone. T-Mobile nåede 20 millioner kunde mark i 2005, efter en række påtegning tilbud og virksomhedernes sponsorater. Undervejs tjent T-Mobile awards for sin kundeservice fra J.D. Power and Associates markedsundersøgelser. I 2007 sluttede selskabet den Open Handset Alliance, et strategisk partnerskab, der bestod af flere selskaber, heriblandt Motorola, Qualcomm og Google, for at hjælpe med at udvikle den Android trådløs platform.

Awards

T-Mobile USA har tjent en perlerække af udmærkelser fra respekterede virksomheder, såsom J.D. Power and Associates og "Fortune" magazine. T-Mobiles første award kom i 2004 fra J.D. Power and Associates, en analysefirmaet for kundetilfredshed. J.D. Power and Associates har tildelt T-Mobile med lignende priser i hvert år siden. I 2009, T-Mobile blev udnævnt til "Fortune" magazine's "100 bedste selskaber at arbejde For" liste, placering nummer 96. I 2010, var selskabet inkluderet på Ethisphere Institutes liste over "Verdens mest etiske virksomheder."

Firsts

I løbet af sine ni-årige eksistens, har T-Mobile USA været først til at indføre flere tjenester og funktioner i branchen. For eksempel, i 2003 var virksomheden den første leverandør i USA til at tilbyde video meddelelsestjenester, gør det muligt for kunder at registrere, sende og modtage full-motion, fuld-audio farve video klip fra deres mobiltelefon. I 2004 var T-Mobile først til at introducere HiFi Ringers, high-fidelity ringetoner, der spiller faktiske tekster og musik fra populære sange. Partnerskaber har også spillet en nøglerolle i T-Mobiles historie.

Vigtigste partnerskaber, fremtid

I 2005 underskrevet T-Mobile en kontrakt med National Basketball Association og Women's National Basketball Association, bliver den officielle trådløse servicepartner for begge ligaer. I 2007 kom i forbindelse med annonceringen af sin nye Sidekick cellphone, NBA superstjerne Dwyane Wade af Miami Heat T-Mobile som sin nyeste talsmand. Hvornår det fusionerer med AT & T, T-Mobile-kunder vil blive en del af et netværk med mere end 129 millioner abonnenter i USA alene. Som det er fastsat nu, er T-Mobile USA national dækning i stand til at nå mere end 293 millioner amerikanere. T-Mobile USA har 42.000 medarbejdere.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com