Winterizing Mercruiser motorer

April 29

Winterizing Mercruiser motorer

Sejlsport er en populær hobby, men ikke nødvendigvis en billig. For at forlænge levetiden på din båd motor, er det vigtigt at følge brugsanvisningen pleje. Ordentlig winterization og opbevaring af din motor er afgørende for en lang motorens levetid.

Historie

Mercruiser motorer blev tilgængelige for første gang i 1961.

Overvejelser

Mercruiser garanti dækker ikke skader forårsaget af frysning eller forkert udført winterization. Kan du overveje at have en autoriseret Mercruiser servicecenter udføre winterization af din motor.

Advarsel

Det er meget vigtigt at Læs brugsanvisningen før du udfører motor winterization. Mange modeller kræver tilsætning af en frostvæske blanding til motoren. Hvis vejledningen ikke følges nøje, kan vandforurening fra frostvæske opstå, når båden er sat tilbage i drift i foråret.

Misforståelser

Den Mercruiser afløbssystem er ikke tænkt som en erstatning for fuld winterization. Afløb-system kan du udvide din sejlads sæson af dræning og opbevaring af båd uden for natten under milde vintervejr. Hvis du ikke har planer om at tage din båd ud næste dag eller frost forventes, kan dræning ikke være tilstrækkelig beskyttelse mod frysning.

Fun Fact

Mercruiser motorer var de første sterndrive fremdriftssystemer til at generere over 100 hestekræfter.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com