Gateway W350A bærbar Specs

October 12

Gateway W350A bærbar Specs

Gateway W350A laptop blev oprettet i 2009 som en overkommelig computer, der var gjort godt men manglede nogle af den hardware, som mange brugere forventes på mid-range laptops solgt på tidspunktet. Kompromis for overkommelige priser er ikke nødvendigvis en dårlig ting selv, og Gateway designet W350A primært til brugere, der ikke kræver en meget kraftig computer. Gateway W350A har en slank, attraktiv design og kan udføre de fleste opgaver, som brugere af bærbare computere måske ønsker at gøre.

Design

Gateway W350A laptop har to farvesammensætninger at vælge imellem: en rød kappe med et sort tastatur eller en sort hus med en sølv tastatur. Huset har en skinnende Poleret finish, der fangster øjet og ser elegant. Den bærbare computer har et lille fodaftryk med kun en 14-tommer skærm og det vejer kun ni pounds, gør det let og ideelle for bærbarhed.

Hardware

W350A laptop er udstyret med en AMD Turion 64 processor, der kører på 2 Ghz og 2 GB hukommelse. Denne kombination af processor og hukommelse gør den bærbare computer i stand til hurtig Internet hastigheder og multitasking. Den interne harddisk giver 240 GB lagerplads, der er passende for en anstændig samling af programmer, dokumenter og multimediefiler.

Medier kapaciteter

W350A laptop er udstyret med to USB-porte giver mulighed for tilslutning af en mus samt et webcam eller en ekstern harddisk. Audio-systemet er integreret, hvilket gør det nemt at tilslutte en række eksterne højttalere eller en mikrofon til online chat. Visningen af billedet er krystalklart for underholdende film gennemsyn. Den interne modem gør tilslutning til internettet let med trådløs teknologi.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com