Hvordan man kan farve en skitse i GIMP

May 8

Digital farve tendens til at være mere jævn og mere levende end standard maling. Digital maleri er desuden nemt at fortryde, at tillade kunstner latitude til at eksperimentere med forskellige teknikker. Disse er nogle af grundene til hvorfor kunstnere vælger at importere deres skitser til GNU Image Manipulation Program, eller GIMP. GIMP er male værktøjerne simulere flere fælles kunstnerens instrumenter, herunder blæk kuglepenne, blyanter, pensler og airbrush. Derudover kan dens lag og layer blandingstilstande du anvende, mix og manipulere farver på måder, der er unikke for digital kunst.

Instruktioner

1 Vælg "Åben" menuen fil. Naviger til din skitse, Vælg det og klik på "Åbn."

2 Lav en kopi af baggrundslaget. Det er altid bedst at arbejde ud af en kopi, så du har den oprindelige at vende tilbage til.

3 Klik på "Forgrundsfarve" palet i værktøjskassen. Vælg en farve i vinduet "Ændre forgrundsfarven" og tryk på "OK".

4 Vælg et male værktøjet Blyant, pensel, Airbrush eller blæk værktøj, fra værktøjskassen. Disse værktøjer er analoge til deres virkelige modstykker. For eksempel, tegner værktøjet Blyant en skarp linje, mens Airbrush værktøjet gælder et blødt lag af farve for et bredt område.

5 Male et lag af farve på din skitse.

6 Vælg en modifikation værktøj som værktøjet plamage, at ændre farven, der vises på lærredet.

7 Vælg en blandingstilstand fra rullemenuen "Mode" i dialogboksen "Lag" til at ændre, hvordan det nuværende lag interagerer med laget nedenunder.

8 Opret en ny gennemsigtig lag ved at klikke på "Nyt lag" ikon i bunden af dialogboksen "Lag". Vælg "Transparent" som lag fyld, og klik på "OK".

9 Anvende et andet lag af farve. Gentag denne proces, indtil du er færdig med at farve din skitse.

Tips & advarsler

  • Træk mærket "Opacitet" i dialogboksen "Lag" til at eksperimentere med gennemsigtighed niveauer. Gennemskinnelige farver er blødere og tillader forskellige lag af farve at blande sammen lettere.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com