Sådan ændres den lokale bruger beretning Password

January 13

Sådan ændres den lokale bruger beretning Password

Når du kører et Windows-netværk, har brugeren et domæne netværksadgangskode samt en lokal computer password. Den lokale brugerkonto tillader brugeren at interagere med maskinen, men det giver ikke privilegier på domænet. Den lokale bruger er normalt reserveret som administrator beretning, men små hjem net, der ikke har domænet konfigurationer bruger lokale konti til Windows-arbejdsgruppe konfigurationer. Du kan ændre den lokale kontoadgangskode i Windows Kontrolpanel.

Instruktioner

1 Klik på knappen Windows "Start" og vælg "Kontrolpanel". Dobbeltklik på ikonet "Administrative Tools" og derefter dobbeltklikke på "Computer Management."

2 Klik på ikonet til venstre, der er mærket "Lokale brugere og grupper." I dette afsnit, dobbeltklik på "Brugere." Dette viser en liste over brugere i øjeblikket konfigureret på computeren.

3 Højreklik på den lokale bruger, du vil redigere, og vælg "Indstil adgangskode". Angiv en ny adgangskode for brugeren. Tryk på "Ok" knappen for at gemme dine ændringer.

4 Logge af computeren og Indtast brugernavnet med den nye adgangskode til at teste ændringerne. Brugeren kan nu logge ind med den nye adgangskode.

Tips & advarsler

  • Du skal have administratorrettigheder på den computer at ændre brugeradgangskoder.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com