Sådan oprettes en datamodel for E-mail-meddelelser

September 6

Oprette en datamodel for e-mail-meddelelser kræver, at hver e-mail er tilgængelige i korrekt kontekst og også som de relevante relationer er mærket. Dette er en opgave for en database-programmør, og det indebærer omfattende planlægning og testet for at sikre korrekt funktion.

Instruktioner

1 Lære syntaksen for den valgte database. De fleste er temmelig ens, men der er altid nogle mindre stilistiske forskelle mellem hver.

2 Overvej delene af en e-mail-meddelelse, du vil gemme. Det er bedre at have mere end nødvendigt på første end for at have alt for få og senere på beslutte at du mangler vigtige oplysninger. De mest almindelige ville omfatte emne, afsender, modtager, meddelelse tid, indhold og vedhæftede filer.

3 Afgørelse om den maksimale, rimelig størrelse af hvert element. Eksempelvis kan du angive en begrænsning på 100 tegn på afsenderens navn og en 1MB fil nummer limitere på de vedhæftede filer.

4 Tegne et diagram af forbindelserne mellem hvert element af meddelelsen. Dette kan ske enten på papir eller med et visuelt diagramværktøj som Microsoft Visio. Dette trin vil hjælpe dig senere, når du opretter de nødvendige begrænsninger for fremmede nøgler. For eksempel, for at producere de korrekte referencer, skal du være opmærksom på, at en besked kan have mange modtagere. Også, en afsender kan have mange meddelelser. Dine datamodel skal tage hensyn hertil.

5 Brug et scripting sprog som PHP eller Ruby til at oprette de metoder, der vil få adgang til din database og forelægge resultaterne til brugerne. For eksempel, kan et script sige noget lignende "hente alle e-mails for denne brugers indbakke fra databasen." Det sker ved at henvise til specifikke identifikatorer kaldet "fremmed nøgler."

Tips & advarsler

  • Altid holde en sikkerhedskopi af dine data i flere fysiske lokationer hvis det er muligt.
  • Køre omfattende tests for at sikre din model fungerer som forventet, når et budskab er tilføjet, slettet eller ændret.
  • Sikre, at uautoriserede brugere ikke kan få adgang til dine data.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com