Hvem opfandt Videophone?

March 12

Hvem opfandt Videophone?

Videophone tillader brugernes hen til tale med samt se personen ringes op og forbinde med over en telefon. Det giver video og audio adgang gennem et enkelt instrument. Dr. Gregorio Zara i Filippinerne, lavet en videotelefon.

De tidlige år

Dr. Gregorio Zara blev født den 8 marts 1902 i Lipa City, Batangas, en provins i Filippinerne. Zara var en talentfuld aeronautiske ingeniør og fysiker. Han fik sin primære uddannelse fra Lipa Elementary School. Han dimitterede fra skolen i 1918 med høje udmærkelse som sin valedictorian. Fire år senere uddannet han fra Batangas High School afgangselev samt.

Postsecondary uddannelse

Ved afslutningen af high school deltog Zara University of Filippinerne. Midtvejs gennem studierne blev han tildelt et legat, han tjente i high school, der oprindeligt var gået til en anden studerende. Efter studerende tog syg, brugt Zara stipendium til at fortsætte sine studier i postsecondary. Da han sluttede sin skolegang på universitetet i Filippinerne, han forlod landet og rejste til USA hvor han indskrevet på Massachusetts Institute of Technology (MIT). Han tog eksamen fra institute i 1926 med en Bachelor of Science grad i maskinindustrien. Efter at uddannelse, Zara gik på at deltage i University of Michigan, hvor han dimitterede summa cum laude i 1927. Fortsatte sin uddannelse, Zara derefter rejste til Frankrig og indskrevet på Paris Sorbonne universitetet. Mens på universitetet tjente han en doktorgrad i fysik. Han dimitterede summa cum laude i 1930 med sin Ph.D. På tidspunktet for sin eksamen i 1930 blev han også givet skolens højeste ære for "Tres hæderlig," gør ham til den første person fra Filippinerne til at gøre det.

Historien om Videophone

Da Zara oprettede videophone i 1955 henviste han til det som et foto telefon signal separator netværk. Fem år efter han opfundet instrument, begyndte AT & T at arbejde med en video telefon. De rullede video telefonen til offentligheden i 1970. Virksomheden solgt video telefoner fra 1992 til 1995. Telefonerer er populære i de hørehæmmede Fællesskaber. Mobiltelefoner, brombær og andre billede telefonenheder har video telefonen som deres rod.

Andre opfindelser

Zara er kendt som en af de mest succesfulde og kreative opfindere fra Filippinerne. Fra 1929 til sin død 15 oktober 1978 han opfundet og patenteret 30 produkter. En anden af hans opfindelser var jorden induktion kompas, et instrument, der bruges i luftfartsindustrien, specielt af piloter. Kompasset var oprettet i 1929. Zara også lavet træ mikroskop, vapor afdeling og en robot, der talte, gik og reageret på givet kommandoer. Andre bemærkelsesværdige opfindelser omfatter en alkohol-fueled flyvemaskine motor, en semi-automatiske propel-gør maskinen, en sol vand opvarmningsanlægget, spektroskopet og en sol ovn. Ud over hans opfindelser skrev Zara bøger om videnskab og fysik. Han arbejdede i regeringen positioner og undervist luftfart på den amerikanske Far Eastern skole luftfart og fjernøstlige University. Han tjente som vicepræsident for FEATI Universitet i Manilla fra 1946 gennem 1962.

Awards

Zaras resultater indbragte ham flere commendations, ærer og priser, som den præsidentielle eksamensbevis fortjeneste, Presidential guldmedalje for hans arbejde med videnskab og forskning og Diploma of Honor. Også fik han Distinguished Service Medal for sit arbejde med solenergi, tv- og flyindustrien og den kulturelle arv Award for er arbejde i videnskab og aero engineering. År ved sin død i 1978 blev han udnævnt til Filippinerne nationale videnskabsmand.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com