Global opvarmning fakta om biler

February 16

Global opvarmning fakta om biler

Vi bruger biler og andre køretøjer til at rejse til og fra vores rejsemål, hvad enten det er til arbejde, skole, shopping, eller hvor sociale sammenkomster eller ferier. Moderne rejse bekvemmeligheder har taget deres vejafgift på det naturlige miljø, spewing forurenende stoffer i atmosfæren på et så højt niveau at miljøet ikke kan holde op nok til at inddrive. Vores mest bekvemme form for transport--bil--har en stor rolle i årsagerne til den globale opvarmning i vores miljø.

Identifikation

Kuldioxid er en af de vigtigste bestanddele af drivhusgasser. Luftforurening forårsager højere niveauer af fugt at ophobe sig i luften, og derefter drivhusgasser bliver fanget i disse fugt niveauer danner en usynlig varmetæppe. Effekten af dette fænomen er øgede atmosfæriske temperaturer nær jordens overflade, forårsager global opvarmning.

Betydning

De drivhusgasser, der er frigivet fra bilemissionerne forbliver i atmosfæren i årevis, før deres niveauet falder, så dens virkning på global opvarmning vil forblive i et stykke tid, selv om emissioner fra biler er straks faldt.

Fun Fact

USA alene er ansvarlig for 45 procent af CO2 emissioner belastningen på miljøet fra sin bilindustrien produktion af lav brændstoføkonomien køretøjer.

Ren bil love

Californien var den første stat til at vedtage en lov, der er relateret til bremse greenhouse gas emissionsniveauer fra biler. Californiens ren bil lov har opfyldt sin del af modstand; dog behandler 13 andre stater normerne ren bil.

Faldende emissioner

Begrænse mængden af kørsel af samkørsel, cykling eller vandreture kan i høj grad mindske emissioner fra biler, fordi en mellemstore køretøj alene kan udsende over 10.000 lbs. af kuldioxid i atmosfæren.

Forebyggelse/løsning

At vælge køretøjer med høj brændstoføkonomi kan mindske mængden af emissioner fra biler slippes ud i atmosfæren. Den oprindelige investering kan være temmelig dyrt, men du vil gemme over tid, samt effektivt hjælpe bremse konsekvenserne af global opvarmning på miljøet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com