Sådan foretages fejlfinding af en symfonisk TV VCR gennemsøge

May 13

Symfoniske har lavet to kombination TV/VCRs, en 9 tommer og en 13 tommer. Pladsbesparende 9 tommer enhed kører ud 12V ud over husstandens aktuelle. En DC-adapter til brug i rekreative køretøjer (RVs) og biler er inkluderet. 13-tommer model er rettet mod køkkener og soveværelser. Både fjerne de ledninger, der er normalt nødvendige mellem TV og VCR. Der er nogle fejlfindingstrin, du kan tage bør tv ikke arbejde.

Instruktioner

• Check for power. Sørg for at netledningen er tilsluttet hjem stikkontakt eller bil batteri ledningen er tilsluttet bilens cigarettænder. Der er en 5A 250V sikring i bil batteri ledning, Sørg for, at det ikke er blæst. Erstatte det, og prøv igen.

• Check for billede og lyd. Check, hvis antennen er tilsluttet kilden. Hvis du ikke bruger kabel eller en satellit-parabol, skal du bruge en digital konverter boks. TV transmission teknologi har ændret for nylig og en konverter nu skal afhente gratis signaler med dette TV.

• Justere kanalindstilling hvis VCR billede er meget støjende. Knappen kanal fordobler som knappen sporing når afspilning af en video tape. Ren VCR hoveder, hvis du ikke får nogen billede, men du får lyden.

• Flyt enheden fra nærliggende apparater, hvis farverne på skærmen ser mærkeligt ud. Tag stikket ud til TV og vente 30 minutter før du tænder det tilbage igen.

• Udskift batterierne i fjernbetjeningen, hvis fjernbetjeningen ikke fungerer lige.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com