Hvordan at rengøre inde en VCR

September 20

Som med ethvert apparat i dit hjem, vil støv og snavs opbygning inde i din VCR over tid. Tror ikke, at bare fordi de mekaniske stykker inde er beskyttet af en sådan, at støv ikke kan arbejde sig inde til pels komponenter. Særligt følsomme VCR hoveder, der er ansvarlig for at læse den magnetiske kodning på VCR-bånd og dreje denne kode i billede og lyd. Støv kan skade din VCR og med nok opbygning, kan forhindre det i at arbejde helt. I det mindste kan for meget støv kompromittere klarheden af særlige projekter, såsom kopiering VCR-bånd til DVD. Indersiden af din VCR og VCR hoveder er nemmere at rengøre end du måske tror, og rense dem er afgørende for at holde din VCR i top stand.

Instruktioner

• Tag din Videobåndoptager.

• Ren ydersiden af VCR, således at enhver støv eller snavs belægning på ydersiden ikke finder sin vej tilbage inde i maskinen.

• Skubbe coveret af kassetten bay indad med dine fingre som hvis du indsætter en kassette. Hold det bay åbne.

• Indsæt dysen af en dåse komprimeret luft i kassette-bugten og brand komprimeret luft ind i apparatet. Dette vil løsne og blast væk støv og snavs, der er belægning kraterets almindelige på videoen.

• Ren VCR hoveder. Der er forskellige måder at rense dem, men den nemmeste og mest almindelige er at bruge en kommerciel rengøring kassette. Dette er en kassette, der er designet til at rense hovederne med rensevæske. Blot indsætte rengøring kassetten i videoen som du ville et bånd kassette og tryk på "Play." Rengøring kassetten vil gøre resten.

• Et alternativ til den kommercielle renere er at bruge et nyt, tomt kassettebånd. Indsæt den ny, tomme kassette i videoen og tryk "Play". Tillader bånd at spille fra start til slut og hovedet vil blive renset i processen. Det er også muligt at rense hovederne manuelt ved at fjerne den ydre dækker på videoen og forsigtigt gnide hoveder med alkohol-dyppet vatsvabere.

Tips & advarsler

  • Manuelt rengøring video hoveder kan være farligt, hvis du ikke er bekendt med de interne komponenter i enheden. Lave noget research først og se i brugervejledningen til din ejer at sørge for du har korrekt identificeret de korrekte områder du skal røre med en vatpind. Pas på ikke at røre vatpind for enhver komponent bortset fra den video hoveder.
  • Vær omhyggelig med at holde en dåse komprimeret luft oprejst, når der fyres. Vride kan på for meget af en vinkel eller bedrift det hovedet vil få det til at brand som en flydende chlorfluorcarboner (mest almindeligt anerkendt af mærkenavn Freon) i stedet for tryk luft.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com