TiVo kompatible trådløse adaptere

April 22

TiVo er en digital videooptager (DVR), der giver en elektronisk tidtagning regelmæssigt optage alle dine foretrukne tv-programmer. Med den rigtige trådløse adapter, det er muligt at tilslutte TiVo til din 802.11g eller 802.11b trådløst hjemmenetværk. Ud over at fjerne grimme ledninger, kan en trådløs TiVo forbindelse aktiverer flere rum visning og lette overførsel af film, TV shows, musik, fotos og online planlægning mellem enheder.

TiVo Wireless G Adapter

TiVo Wireless G Adapter er bygget solidt med en børstet sølv metal base og flip-up antenne, der er forhøjet til at forbedre signalstyrken. Fordi adapteren er designet specielt til at arbejde med TiVo, er netværksforbindelsen det giver generelt hurtigere end hvad ville medføre fra andre off-the-shelf trådløse adaptere.

D-Link DWL-120 ver. E

D-Link DWL-120 trådløs Adapter er en forholdsvis hurtig trådløs adapter, der kan bruges med TiVo til at bære en trådløs signal på op til 11 Mbps. Installation DWL-120 er også gjort nemt takket være brugen af en USB-interface.

Linksys WUSB11 ver. 2.6

Selv om Linksys WUSB11 version 2.6 er nem at sætte op og billigere end mange andre 802.11 adaptere, har det et par ulemper. Dårlig signalstyrke og begrænset rækkevidde, der tilbydes af enhedens interne antenne kan undertiden Se forbindelseshastigheder falde til 2 Mbps.

Linksys WUSB11 ver. 2.8

Linksys WUSB11 version 2.8 er næsten identisk med den 2.6 med hensyn til udseende og setup; dog de rækkevidde og connectivity spørgsmål som hæmmet den 2.6 version har været behandlet, gør de 2,8 version mere egnet til brug med TiVo og andre DVRs


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com