Historien om Audio Engineering

November 16

Historien om Audio Engineering

Audio engineering er videnskaben om optagelse og skabe reproduktioner af lyd ved hjælp af enten mekanisk eller elektronisk metoder. En lydtekniker generelt arbejder tæt sammen med kreative talenter, med speciale i de tekniske aspekter af opfange lyde. Historien om audio engineering har sine rødder i slutningen af 1800-tallet, men det har ændret sig drastisk i løbet af årtier.

Introduktion

Den første brug af optagelse teknologi og audio engineering opstod når Thomas Alva Edison indspillet en musikalsk komposition i sin lab. Ved hjælp af en stribe af stanniol svøbt omkring en roterende cylinder, konstrueret han en indspilning af "Marys lille lam" i 1877.

Elektroteknik

I 1925 ændret fremkomsten af audio elektroteknik den optagelse oparbejde via indførelse af mikrofonen. Elektronisk reproduktioner var langt overlegen i forhold til de tidligere horn-baserede optagelser af Edison m.fl.

Magnetiske Engineering

Selv om de generelle koncepter for magnetiske optagelse eksisterede allerede i 1898, forekomme begrebet ved hjælp af magnetiske bånd ikke indtil anden verdenskrig. Teknikere fandt at magnetbånd var mere pålidelige og tilbydes bedre troskab end elektriske optagelse.

Multitrack Engineering

Multitrack teknik blev udviklet i 1940 ' erne som en måde at optage samtidige spor ind på den samme type af optagemediet. Under slutningen 1950erne og 1960s perfektioneret mange ingeniører begrebet ved hjælp af de forskellige numre til overlay lyd.

Digital teknik

Digital optagelse teknologi blev oprettet i begyndelsen af 1970 ' erne og blev den foretrukne metode til optagelse i 1990 ' erne. Udnytte computerteknologi, digital teknik gjort det muligt at optage mange spor i en række betingelser og formater.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com