Sådan integrere din iPod til din bils stereoanlæg

February 17

IPod'en har blive en go-anywhere, must-have enhed-- og som omfatter bil. Installere en iPod i en bilstereo kan være let eller kompliceret afhængigt af det system, du i øjeblikket har. Der er mange metoder til at få iPod tilsluttet, og at vide om hver kan hjælpe dig med at beslutte, hvordan du ønsker at få iPod sprængning i din ride.

Instruktioner

• Installere en FM transmitter til en hurtig og nem tilslutning. Vedhæfte FM-senderen til hovedtelefonstikket på iPod og tune stereo til den forudbestemte kanal. Denne metode undlader at levere stor lyd men enkelhed gør det attraktivt for mange.

• Tilslut direkte til de ekstra porte på bagsiden af de eksisterende hoved enhed med et RCA-adapter. Køre kablet fra bagsiden af stereo til et sted hvor du montere iPod og Nyd en statisk-fri forbindelse uden at bruge en masse penge.

• Forskning hovedenheden du har og købe en iPod dock der er kompatibel. Mange producenter nu tilbyde en iPod-dockingstation, der tillader dig at styre iPod ved hjælp af hoved-enhed interface. Vise navne på spor og navigere musikfiler på iPod er fælles funktioner af add-on løsninger.

• Overveje at købe en fjernbetjening udvidelse til din iPod til at hjælpe dig kontrollere enheden og forblive sikker mens du kører. Heads up skærme kan vise oplysninger om spor og titel, mens mere avancerede hoved enheder kan integreres med bilens rat kontrolelementer.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com