Min Mio skærmen reagerer ikke

May 27

Min Mio skærmen reagerer ikke

Mio global positioning system hjælper med at få dig fra punkt A til B ved hjælp af et digitalt kort og stemmekommandoer. Når GPS er sat op, kan du opleve problemer med en låst eller ikke-responderende skærm.

Signal

Hvis kortet er synlige, men den grønne pil er fraværende, finde GPS statusindikator på kortskærmen. Du kan være uden for rækkevidde fra en satellit og ude af stand til at erhverve et signal. Flytte din Mio og køretøj til et åbent område uden broer, høje bygninger og træer, indtil statusindikatoren afspejler et signal.

Beliggenhed lås

Hvis GPS-statusindikator på kortet viser en erhvervede signal, men der er ingen grønne pil på kortet for at vise dig hvor man kan gå, kigge efter en stor uigennemsigtig "" låseikon på kortet. Tryk på ikonet engang med din finger til at aktivere funktionen "Lock-til-holdning", som følger dig gennem kortet til din destination.

Nord-op

Hvis kortet er orienteret forkert og vil ikke skifte til den retning, du kører, inspicere skærmen for en rød "N" ligger på kompasset. Funktionen "Nord-op" kort orientering kan aktiveres, som point kort op til nord uanset hvilken vej du kører. Tryk på "N" for at fjerne funktionen orientering og omlægge kort til "Track-up"-tilstand, som peger på skærmen mod retning af drevet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com